Furcsa érzéseim vannak, volt valaki így vele 12 hetesen?
Figyelt kérdés
2 hete már elmúlt szinte minden tünetem egyik napról másikra. Semmi cicifeszülés, émelygés, hányinger stb. Hamarosan mennem kell ultrahangra és elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehet bennem egy kb 6 centis baba. Semmit nem érzek, semmi nem látszik, nincs még pocim se. Emiatt sokszor feszült vagyok, légyszi nyugtassatok meg egy picit, hogy ez normális.
Nekem ez első terhesség, és eddig teljesen más világban éltem, másképp képzeltem el egy terhességet. (sok hányinger, rosszullét stb.)
2013. ápr. 15. 09:02
1/6 anonim válasza:
tök normális, én már totál kivoltam a 12. heti UH előtt, semmit nem éreztem, csak reménykedtem, mindenki a helyén van:) a hányingerem akkor pont csökkent, de aztán tegnap (12+3) visszatért, szóval nincs veszve semmi:D
ne aggódj, biztosan rendben vagytok!!!!!
2/6 anonim válasza:
Én most vagyok így 17 hetes vagyok még ugye nem mozog ugy hogy érezzem is.... tünetem semmi hasam picit nőtt eddig most semmi, de tudom én h valakinek még ilyenkor sem látszik, de 12 héten volt uh két hete szivhangot nézetta dokim hát már alig várom h mehessek megint kivagyok h semmit nem érzek. csak remélem h rendben van minden.:-) örülök h nem vagyok egyedül a paráimmal:-)
3/6 anonim válasza:
Nekem is elmúlt a 12. hétre a legtöbb tünetem, és alig vártam, hogy mehessek az Uh-ra és láthassam, mert én sem nagyon "hittem el", hogy ott van bent. Na és amikor megláttam, akkor elsírtam magam :) Ott aludt és dörzsölte a kis szemeit. Most már a 19. hét felé közeledek, érzem őt mozogni is :) Szóval NYUGALOM! :) Ez teljesen normális, de hidd el, hogy ott van és lubickol, és ha fogod látni, akkor majd nem tudsz már másra gondolni. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem a terhességem legeleje óta nincs semmiféle rosszullétem, még csak farkasétvágyam sincs, (17 hetes vagyok) kb most kezdik úgy igazán látszani, szóval ne izgulj sztem semmi baj nincs! :) Én is mindenen parázom, h minden rendben van-e mert semmit se érzek, néha 1-2 pici bugyborékolást, de nem tudom h valóban ő az, vagy csak én szeretném már őt érezni!
6/6 anonim válasza:
Én veszélyeztetett voltam, állandóan véreztem. Terhességem alatt 25!!! alkalommal volt ultrahang. 12 hetesen véreztem ezerrel és semmit nem éreztem. Képzelheted én hogy be voltam parázva. bementem UH-ra és olyan szinten kavart bent a hasamban, hogy a doki nem tudta követni:DDD nem is értettem, miért nem érzem ezt a hatalmas mozgást. Azóta 6 éves és ugyanilyen mozgékony. De néha olyan csönben van, hogy be kell nézzek a szobába, ott van-e tényleg:DDDD Szóval no para:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!