Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy hogy 14 hetesen még...

Hogy hogy 14 hetesen még semmi hasam nincs?

Figyelt kérdés
Normális ez?Kinél mikor kezdett el látszódni?
2013. ápr. 14. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
20 hetesen egy picit mar látszott.
2013. ápr. 14. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
28 hetesen. De még akkor sem volt feltűnő, nem lehetett észrevenni, csak én...
2013. ápr. 14. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Unokatesomnak szinten sokara latszott,.neki hatrahajlo mehe van, allitolag ezert.

Gondolom jo izmos a hasfalad, nem? Nekem mar dudorodik (12het), de nekem mindig gyenge volt a hasfalam... Persze az ember orul a pocinak, ha babat var, de hosszu tavon Te jobban jarsz szerintem. ;-)

Normalisnak meg normalis, sok olyat hallottam, hogy csak felido korul... Boldog babavarast!

2013. ápr. 14. 09:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Hogy mennyire izmos a hasfalam azt nem tudom.Mondjuk mindig is tornáztam, csináltam felüléseket meg ilyesmi.

Neked is boldog baba várást.

2013. ápr. 14. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
14 hetesen? :) Hajjajj, van még időd! ELső baba? Ők később látszanak. Nekem 20 hetesen kezdett látszani, vagyis a férjem és én láttuk, mások nem nagyon. De visszanézve a képeket, kb. a 23.héten volt már akkora, hogy aki ismert, észrevette, hogy kicsit nagyobb a pocakom, vagyis hogy már nem lapos a hasam.
2013. ápr. 14. 10:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. :) Első baba igen.Azt hittem hogy velem nincs rendben valami. :)
2013. ápr. 14. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem visszanézve a képeket, 16 hetesen már látszott!
2013. ápr. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!