Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelez, ha 5-6 hetesen...

Bajt jelez, ha 5-6 hetesen szinte semmi tünetem nincs?

Figyelt kérdés

Néha jelentkező enyhe émelygés. Ezen kívül semmi tünetem nincs, csak a pozitív teszt.

Orvoshoz jövő hétre van időpontom.

2013. márc. 8. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még enyhe émelygásem sem volt, örülj neki.
2013. márc. 8. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem menj orvoshoz. Nekem ketszer is sajnos nem jelentett jot, mind a ket esetben 7ik het kornyeken elhalt a babam es mutottek. A masodiknal nekem is csak enyhe emelygesem volt, inkabb csak faradt voltam majd az is megszunt. Az elso vetelesem utan hetente mentem UH-ra de sajnos az egyiknel meg volt szivhang, a kov heten meg mar nem. A masodiknal rettegtem h nem erezek semmit biztos baj van. De nyugodj meg lehet h te nagyobb sikerrel jarsz es csak szerencses vagy.
2013. márc. 8. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

9 hetes koromig nem volt semmi bajom.

Aztán pár napig nagyon erősen égett a gyomrom, majd elmúlt és megint semmi. Jóformán tünetmentes terhességem volt, szuper volt. :)

Nem baj, ha nincs tüneted. De persze lehet pár hét múlva minden bajod lesz, mert sokaknál csak később, úgy 7-8 hetesen jönnek elő a tünetek.

2013. márc. 8. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem émelygés se volt, később se. Elején kis ciciszurka. Pedig ketten is voltak bent:)
2013. márc. 8. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki! En 6 hetes vagyok, ket hete szigoruan fekszem verzes miatt, hanyingerem van, legalabb 5 kilot hoztam, ejjelente 3x ki kell mennem pisilni. Hamar elintezett. Es tiszta ideg vagyok a verzes miatt. De tobb ismerosomnek semmi baja nem volt, szoval ne lass remeket! Es majd ne iteld el az olyan elhizott kismamikat, mint amilyen en leszek... :-)
2013. márc. 8. 21:56
 6/9 A kérdező kommentje:

:)

Ő a 3. babánk. Az elsővel 35 kilót híztam, a másodikkal 25-öt. Nem ítélek el senkit. :)

Az a bajom, hogy az orvosom csak jövő csütörtökön tud fogadni. Ha bemegyek a kórházba azzal a indokkal, hogy nincs semmi tünetem, de van + tesztem, körberöhögnek mielőtt elzavarnak.

Így nem tehetek mást, mint várok és aggódok. Előző terhességeimnél volt cici fájdalom és sokkal jobban émelyegtem, bár az sem volt vészes.

2013. márc. 8. 22:18
 7/9 petera6 ***** válasza:
100%
Ne aggódj szerintem :) Én lassan a 12. hétben leszek, és tegnap volt az első nap, hogy komolyabban fájt a mellem. 5-6 hetesen az ég világon semmilyen (kellemetlen) tünetem nem volt. És utána sem. Sokat tudok aludni és bármikor, illetve elkezdtek feszülni a melleim, de nem komolyabban. Ennyi volt az össz. Émelygés, hányinger, kaja undor, kaja kívánás azóta sem, egyszer sem. Neked sem kell szarul érezned magad mindenképp! :)
2013. márc. 9. 06:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs emiatt! Nekem ez a 6. terhességem, és hidd el, nincs két egyforma terhesség. Nekem pl. eddig mindegyikkel nagyon feszült a cicim, ennél a terhességnél meg nem...
2013. márc. 9. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 heteses most nem sok tunetem van, a teszteken kivul. Neha olyan furan erzem magam, mintha reszketne a gyomrom, de nincs hanyingerem. A melleim fajnak, ahogy menzi elott szoktak.
2013. márc. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!