9 hetesen minden tünetem elmúlt lécci olvassátok el?
Eddig én biztattam mindenkit hogy nem baj ha elmúlnak a tünetek mert ha igazi baj van az ugyis jelentkezik vérzéssel stb..De most már kezdek kételkedni főleg hogy tegnap olvastam itt egy 7 hetes kismama történetét akinek elmultak a tünetei és kiderült elhalt a magzata:S
Se görcsei se vérzése semmi nem jelentkezett.
Nálam nagyon erős hányinger émelygés és álomkór volt jelen.
Most második harmadik napja semmi bajom.
Lehet hogy csak kezdenek elmúlni?De az még korai lenne nem?
Asszem nem kéne olvasgatni ennyit mert ez zavar össze!!
Barátnőmnek 10 hetesen múlt el minden tünete egyik pillanatról a másikra.
Pár napra rá kiderült, elhalt a magzat.
Viszont ellenpélda: nekem is voltak napok, mikor nagyon enyhültek a tüneteim, elmúlt az émelygés, csak pici mellfájdalom maradt meg, de aztán pár nap múlva újra visszajött.
Ne a legrosszabbra gondolj!
A LEGJOBB TANACS a nogyogyaszom szerint: surgosen felejtsd el EZEKET a forumokat! Az interneten legtobb %ban butasgot olvasni es remhirt! Nem lesz semmi bajod, ne aggodj, ha ezen gondolkodszmlemaradsz a terhesseg EGYIK LEGSZEBB SZAKASZAROL!! Ha valami erdekel, s nem vagy biztos onmagadban, keresd fel a nogyogyaszod, es szives oromest segiteni fog neked!!!ne felejtsd el, senki nem orvos itt, es senkinek a tortenetere, foleg nem REMTORTENETERE ne legyel kivancsi!( szemelyszerint en nem vagyok). EN TUDOM, HOGY EGESZSEGES BABAM LESZ, ES SENKINEK A TORTENETE NEM ERDEKEL!:)) TUNETEM SINCSEN, CSAK ALSZOK SOKAT....;) na esbb egeszseges a pocaklakom!!!
Evezd a terhesseged nem lesz semmi baj!
Meg annyit fuznek hozza, innentol kezdve kedves kisamam csupa aggodalom lesz az eleted! Most azert, hogy nincs tunet, utana hogy miert nem mozog, utana mikor megszuletett miert sir, miert nem sir, normalis e vagy nem amit csinal, miert nem eszik...:) nyugi, az internetet hasznalad arra, hogy nezegesd a babaruhakat, ultrahangkepeket, babafotokat...stb
Boldog babavarast!!!
9+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!