Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen minden tünetem...

Timcsikusz kérdése:

9 hetesen minden tünetem elmúlt lécci olvassátok el?

Figyelt kérdés

Eddig én biztattam mindenkit hogy nem baj ha elmúlnak a tünetek mert ha igazi baj van az ugyis jelentkezik vérzéssel stb..De most már kezdek kételkedni főleg hogy tegnap olvastam itt egy 7 hetes kismama történetét akinek elmultak a tünetei és kiderült elhalt a magzata:S

Se görcsei se vérzése semmi nem jelentkezett.

Nálam nagyon erős hányinger émelygés és álomkór volt jelen.

Most második harmadik napja semmi bajom.

Lehet hogy csak kezdenek elmúlni?De az még korai lenne nem?

Asszem nem kéne olvasgatni ennyit mert ez zavar össze!!

2013. febr. 23. 13:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is így jártam, de végül minden rendben volt. A tünetek jönnek-mennek, de tudom ez nem nyugtat meg. MIkor mész orvoshoz?
2013. febr. 23. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek 10 hetesen múlt el minden tünete egyik pillanatról a másikra.

Pár napra rá kiderült, elhalt a magzat.

Viszont ellenpélda: nekem is voltak napok, mikor nagyon enyhültek a tüneteim, elmúlt az émelygés, csak pici mellfájdalom maradt meg, de aztán pár nap múlva újra visszajött.

Ne a legrosszabbra gondolj!

2013. febr. 23. 13:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn ..szóval úgy vagyok vele nem vérzek nem görcsölök most akkor minek mennék be az ügyeletre ha hétfőn úgyis megnéz.
2013. febr. 23. 13:58
 4/12 A kérdező kommentje:
melleim feszülnek csak az émelygés múlt el de olyan szinten hogy se szagundor se semmi.Enni is tudok ami fura:)De próbálok pozitív lenne igen
2013. febr. 23. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok. Nekem úgy 1 hetet kellett várni míg orvoshoz mentem (9,5-re jött ki) , magamban már megsirattam az egész terhességet, a dokinak mondtam hogy szerintem nincs már semmi mert nincs tünetem. Igaz, a mellérzékenységem megvolt nekem is. Ő erre azt mondta hogy mindjárt megnézzük, de az a tapasztalata hogy a nők megérzik az ilyesmit. Erre UH, és még 4 nappal idősebbre is tette a babát. :-) Persze 2 óra múlva émelyegtem, nyilván ez pszichés volt mert elmúlt. Úgyhogy valahogy muszáj kibekkelned ezt a 2 napot, tudom milyen idegörlő, de bízz benne hogy minden rendben van! Drukkolok!
2013. febr. 23. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok, bocsi :-) , kedden voltam a védőnőnél, ott volt egy fiatal lány, terhességi vészes hányással volt kórházban 2 hétig, majd mintha elvágták volna, elmúlt, még az émelygés sem maradt meg, és jól van.
2013. febr. 23. 14:14
 7/12 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen a biztatást próbálok nem aggódni.
2013. febr. 23. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:

A LEGJOBB TANACS a nogyogyaszom szerint: surgosen felejtsd el EZEKET a forumokat! Az interneten legtobb %ban butasgot olvasni es remhirt! Nem lesz semmi bajod, ne aggodj, ha ezen gondolkodszmlemaradsz a terhesseg EGYIK LEGSZEBB SZAKASZAROL!! Ha valami erdekel, s nem vagy biztos onmagadban, keresd fel a nogyogyaszod, es szives oromest segiteni fog neked!!!ne felejtsd el, senki nem orvos itt, es senkinek a tortenetere, foleg nem REMTORTENETERE ne legyel kivancsi!( szemelyszerint en nem vagyok). EN TUDOM, HOGY EGESZSEGES BABAM LESZ, ES SENKINEK A TORTENETE NEM ERDEKEL!:)) TUNETEM SINCSEN, CSAK ALSZOK SOKAT....;) na esbb egeszseges a pocaklakom!!!

Evezd a terhesseged nem lesz semmi baj!

Meg annyit fuznek hozza, innentol kezdve kedves kisamam csupa aggodalom lesz az eleted! Most azert, hogy nincs tunet, utana hogy miert nem mozog, utana mikor megszuletett miert sir, miert nem sir, normalis e vagy nem amit csinal, miert nem eszik...:) nyugi, az internetet hasznalad arra, hogy nezegesd a babaruhakat, ultrahangkepeket, babafotokat...stb

Boldog babavarast!!!

9+2hkm

2013. febr. 23. 17:27
 9/12 A kérdező kommentje:
igen ezzel tisztában vagyok hogy lesz min aggódni nem az első babámat várom:)de köszönöm szépen a válaszod megfogadom a tanácsod:D
2013. febr. 24. 21:28
 10/12 A kérdező kommentje:
gondoltam megosztom veletek hogy voltam dokinál és minden okés már 20 mm a kicsikém:):) a tüneteim azóta sem jelentkeztek lehet nálam ennyi volt vagy nem tudom nem is érdekel:D:D
2013. febr. 25. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!