Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyhogy 14 hetesen semmi...

Hogyhogy 14 hetesen semmi hasam nincs második terhességnél?

Figyelt kérdés
Komolyan kezdek aggódni, az első terhességnél a 12. héten már megjelent alul a "gombóc". Most meg abszolút deszka vagyok még mindig, 178 magas és 58 kiló. Normális ez?
2013. febr. 10. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
vagy csak így érzed... én még 15 hetesen is azt hittem, h szinte semmi sem látszik. aztán egy vadidegen átadta a helyét a metrón...
2013. febr. 10. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:

De jó :)

De nekem tényleg semmi, el sem hiszik hogy terhes vagyok. Nem is ez a fontos, hogy ki mit gondol, de nagyon furcsállom.

2013. febr. 10. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm most lesz 24 hetes, kb 3 hete kezdett el igazán gömbölyödni. A 16. Héten pl még semmi nem látszott, utána is csak mintha kicsit jól lakott volna. Pedig neki is második baba. Mondjuk az elsővel sem volt nagy hasa.
2013. febr. 10. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

A 25. hétben vagyok és kb a 20-21. hétig semmi nem volt,max annyi mintha kicsit jobban vacsiztam volna, de szinte semmi (szintén második baba) Aztán hirtelen 2 hét alatt olyan pocakot növesztettem, hogy csak na, mára meg már akár egy 30 hetesnek is kinézek. :)

Ne aggódj! Ez nem jelent semmit.

Genetikain gondolom voltál és ott biztos mindent rendben találtak.

2013. febr. 11. 01:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, minden oké volt, még egy héttel idősebb is a babuci mint az első UH-n tippelték. Köszi a válaszokat, akkor nem aggódom tovább, a vége úgyis nehéz lesz, kiélvezem még egy kicsit a pocaktalanságot :)
2013. febr. 11. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, nálam is most a második baba még kevésbé látszik, mint az első. Nincs ezzel semmi baj, biztos szépen regenerálódtak szülés után az izmaid. Meg azért 14 hetesen igazán nincs miért aggódnod. :)
2013. febr. 11. 09:44
 7/8 Myla válasza:

18 hetes voltam amikor elkezdett látszani valamit a pocakom. Normál testalkatú vagyok, se vékony, se duci.

Most 24 hetes vagyok és pici várandós pocakom van már.

Türelem :) Boldog babavárást kívánok :)

2013. febr. 11. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nektek is minden szépet és jót!!
2013. febr. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!