A második terhességnél (vagy többedik) is nagyon vártátok, hogy megszülessen a kicsi?
Olyan fura, én most annyira nem várom. Lehet, hogy azért van, mert már megtapasztaltam egyszer, hogy addig van nyugi amíg bent van? Más is érez így?
A szüléstől amúgy nem félek, csak talán attól ami utána rám vár (1pici meg 1kicsi).
Nem:) a második és pláne a harmadik babánál, pontosan tudtam hogy sokkal jobb/könnyebb míg bent vannak:)) Bár nekem panaszmentes és boldog terhességeim voltak, simán ellettem volna évekig úgy :))
Mondjuk én a szüléstől is féltem, tehát amitt is elodáztam volna szívesen.
én alig vártam h megszülessenek már
mind a 3 gyerek 40 után született bőven
na jó ebben benne volt az is h a dokik is meg mindenki más is nyaggatot már a végén
Én is úgy vagyok vele h most legalább még nyugi van.A nagy 4 éves én meg 34 hetes ikerterhes.Néha a nagy hisztije is tökre ki tud akasztani mi lesz még itt amikor még két baba fog üvölteni...
Persze már nagyon várom h túl legyünk a szülésen és kint legyenek mert már iszonyú nehéz.
most gondolj bele
hol férne el egy 1 éves gyerek benned???
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!