Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második terhességnél (vagy...

A második terhességnél (vagy többedik) is nagyon vártátok, hogy megszülessen a kicsi?

Figyelt kérdés

Olyan fura, én most annyira nem várom. Lehet, hogy azért van, mert már megtapasztaltam egyszer, hogy addig van nyugi amíg bent van? Más is érez így?

A szüléstől amúgy nem félek, csak talán attól ami utána rám vár (1pici meg 1kicsi).

2013. febr. 2. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valahogy én sem vártam a 2. szülést. Nagyon szerettem terhesnek lenni, imán el bírtam volna viselni úgy 2 évig is.
2013. febr. 2. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
én meg most jobban várom mint az elsőnél,mert elsőre ikreim lettek és szinte semmire nem jutott időm még mondhatni babázni sem mert ha letettem az egyiket jöhetett a másik,de most egy lesz és jó lesz megtapasztalni mi az hogy babázni:)))
2013. febr. 2. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem:) a második és pláne a harmadik babánál, pontosan tudtam hogy sokkal jobb/könnyebb míg bent vannak:)) Bár nekem panaszmentes és boldog terhességeim voltak, simán ellettem volna évekig úgy :))

Mondjuk én a szüléstől is féltem, tehát amitt is elodáztam volna szívesen.

2013. febr. 2. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:

én alig vártam h megszülessenek már

mind a 3 gyerek 40 után született bőven

na jó ebben benne volt az is h a dokik is meg mindenki más is nyaggatot már a végén

2013. febr. 2. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a 2 és 3. babát szerintem sokkal jobban vártam, mint az elsőt :) Iszonyatosan türelmetlen voltam, alig vártam, hogy kézbe foghassam :)
2013. febr. 2. 14:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Én legalább még egy fél évig bent tartanám, ha tehetném. De a legjobb lenne 1 évig :D
2013. febr. 2. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele h most legalább még nyugi van.A nagy 4 éves én meg 34 hetes ikerterhes.Néha a nagy hisztije is tökre ki tud akasztani mi lesz még itt amikor még két baba fog üvölteni...

Persze már nagyon várom h túl legyünk a szülésen és kint legyenek mert már iszonyú nehéz.

2013. febr. 2. 18:09
 8/12 anonim ***** válasza:

most gondolj bele

hol férne el egy 1 éves gyerek benned???

:-D

2013. febr. 2. 18:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a hatodik babámat várom. Ez a szülés még odébb van, de az eddigieket ugyanúgy vártam, mint az elsőt (nagyon)! Annyi különbség volt, hogy a harmadikat, negyediket, ötödiket már nem sürgettem, mert minden napot ki tudtam használni! :-)
2013. febr. 3. 11:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Most itt nem is az a lényeg, hogy hogy férne el, csak utána már nem lenne olyan nehéz. Legalábbis a lányommal nagyon nehéz volt az első év.
2013. febr. 3. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!