Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen viszketés, mit...

36 hetesen viszketés, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Viszket ott lenn. Már több kúrán túl vagyok, de semmi nem mulasztja el. Most Pimafucin kúpot használok, de úgy néz ki, az sem jó.

Hétfőn megyek az orvoshoz, tuti felír megint valamit tenyésztés nélkül...

Lehet valami baja a babámnak???

2013. ápr. 13. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, én nem értem ezt, mert már többen feltették ugyanezt a kérdést, mivel terhesen nekem is volt ilyen, már másnak is válaszoltam. A fura, hogy egy csomó könyvben olvasni is lehet erről, elég sokaknak van terhesség alatt, de akkor neked most ilyen van (azzal semmit sem szabad csinálni a könyvek szerint, és az én orvosom is azt mondta, hogy ha egyedül vagyok otthon, levegőztessem, és ennyi), vagy akkor neked valamilyen bajod van, ami nem ez, és arra adta a kúpot, vagy mi? Barátnőm egy könyvben olvasta, hogy natúr joghurtot kell rá kenni, és azt mondta tök jó volt, de én azt nem mertem.
2013. ápr. 13. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
A viszketés terhesen normális, vannak amik máj és epe bajok vannak ami rossz
2023. okt. 21. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!