Cukorbetegség miatt lehet viszketés, gyakori vizelési inger?
Nemhogy lehet, hanem a legelső tünetei,DE ne ijedj meg, mert ezek a terhesség tünetei is lehetnek. Sőt a gyakori pisilés szinte mindig előfordul, mert nyomja a méhed a hólyagot. A bőrviszketésről meg annyit, hogy anyósomnak semmi más tünete nem volt a terhesség alatt, csak, hogy viszketett az egész teste. Ez nála annyira jellemző volt, hogy a többedik terhességnél már ebből tudta, hogy baba van a dologban.
Ha mégis a cukor lenne a dologban akkor, ha csak kicsit magas a vc. szint diétáznod kell majd, ha nem lehet kordában tartani, akkor sajna inzulint kell kapj, de sztem nincs cukorbetegséged, csak a várandósság okozza a tüneteket.
Amúgy az a cukorbetegség, ami terhesség alatt alakul ki általában spontán elmúlik magától a szülés után.
Mennyit iszol? Jól laksz az étkezések során? mennyit iszol?
Ezekből amiket leírtál nem lehet megmondani, hogy lehetséges e az, hogy nem jó a cukorbetegséged. Ápolónő vagyok és az a tapasztalatom, hogy szoktak tünetek lenni amire nem figyelünk fel ha cukor beteg lett valaki és csak enyhe.
Nekem a császáros hegem viszket de most már egy pár napja talán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!