Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt aki bőven 100 kiló...

Van itt aki bőven 100 kiló felett kezdte a terhességet? Ért valami hátrányos megkülönböztetés? A dokid normális volt? Kihez jártál és hova?

Figyelt kérdés
Minden érdekel attól, aki hasonló helyzetben volt.
2013. ápr. 15. 09:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

95 kg voltam az első súlymérésen, 113 az utolsón. 8 hónapos volt a fiam, mikor újra terhes lettem, de ez alatt az idő alatt feljött még kb 6-7 kg, tehát 119-120 kg voltam a teherbe esésnél.

Az első 10 héten fogytam 4 kg-t, és így is tervezem a folytatást.

Igyekszem rendszeresen és egészségeset enni, nem nasizni, így remélem, hogy nem fogok hízni.

2013. ápr. 15. 13:55
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is! Akkor csak így tovább:) Csinálsz valamit, hogy fogytál vagy csak így jött ki?

De azt senki nem írta, hogy kihez vagy hova jár?:)

2013. ápr. 15. 13:59
 23/26 anonim ***** válasza:
Dorogon jarok dr Ivanyi Palhoz. Nagyon kedves sztk-s doki. Sosem tett egy rossz megjegyzest sem a sulyomra vagy a hizas mertekere. Hanyinger es egesz napos rosszullet miatt fogytam, meg elhagytam a tomenytelen edesseget. En tenyleg sajat hibambol vagyok ekkora, nem betegseg miatt. Szules utan meg tenyleg gozerovel fogyozas, birni kell a tempot 2 1,5 even alulival. Utolso voltam, talan 21-es. 12 hetes kismama
2013. ápr. 15. 19:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Én 113 kg voltam mikor teherbeestem,fogytam 4kg-ot az elején,most 33 hetesen 115 kg vagyok,nem vizesedek és minden eredményem szuper,enni pedig ugyanugy eszem mint ezelőtt,sőt sokkal több csokit tömök magamba :)
2013. ápr. 15. 21:46
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Könnyű szülést kívánok!
2013. ápr. 16. 09:21
 26/26 Cicoo007 ***** válasza:
Kérdező,megszultèl végül minden rendben volt?
dec. 10. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!