Normális, hogy ENNYIRE fáradt vagyok első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan fáradt, álmos vagyok.. Már 1-2 hete érzem ezt, de a mai napom tiszta katasztrófa volt. Állandó, megszűnni nem akaró álmosság van rajtam. Gyengének is érzem magam. Más problémám egyébként nincsen, de borzasztóan nyomaszt ez az állapot. Nálatok is volt hasonló, ne ijedjek meg? Mikor fog ez elmúlni? 7 hetes kismami.2013. ápr. 12. 18:37
1/8 anonim válasza:
TELJESEN normális!Sőt az első trimeszterben majdnem midnenki így van.Nálam ugyanez volt.Kb 2 óránként aludnom kellett és a 3.hónap végére múlt el, de akkor sem teljesen.A második és a harmadik trimeszter már nem ilyen lesz:)Kitartás!37hetes kismama
2/8 anonim válasza:
Nyugi teljesen normális. Mivel nekem az elejétől fogva táppénzen kellett lennem a munkám miatt, így itthon voltam ráértem aludni. Reggeli után képes voltam visszaaludni simán 1- 2órára. Tiszta álomkóros voltam az első 3 hónapba.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Annyira el vagyok emiatt keseredve, örökmozgó voltam azelőtt, most meg.. gyenge és fáradt. Persze tudom, hogy megéri :) de akkor is nagyon nyomaszt.
2013. ápr. 12. 18:59
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez. Első trimeszterben nem volt szinte semmi "konkrét bajom" (értsd: émelygés, hányinger, stb), de rettenetesen álmos, nyűgös és nyomodt hangulatú voltam.
Amit persze csak rontott az, hogy az ember ilyenkor úgy érzi neki boldog kismamának kéne lenni és mégsem az. :)
30 hetes vagyok, most már akadnak "konkrét bajaim" (csípőfájdalom, gyomorégés és a tény, hogy olyan sebességgel és kecsességgel járok, mint egy pingvin :) ) mégis tök jól elvagyok, egyáltalán nem érzem magam olyan vacakul mint az elején.
Szóval nyugi, lesz ez jobb is! :)
Jó babavárást!
6/8 kácéka válasza:
Igen normális. Én kb.24 órábol 3-at voltam ébren.Jó pihenést.
7/8 anonim válasza:
Én is így voltam vele az elején, de ezért jártam el dolgozni, az lekötött, és annyira nem éreztem a kényszert az állandó alvásra, az irodában mégsem dőlhettem rá az asztalra. :-) Nah de ha itthon voltam, akkor mint egy mormota, csak aludtam. Aztán pikk-pakk elmúlt hála istennek!
8/8 anonim válasza:
Ne is mond ,állva eltudnék aludni..én most vagyok a 8.hétben .A lányomnál is ugyan ez volt kb a 12 hétig tartott,utána viszont rengeteg energiám lett.Szóval kitartást és boldog babavárást:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!