Terhesgondozás mennyiben más ha az előzményben volt vetélés?
Figyelt kérdés
pozitív lett a teszt nagyon örülünk, viszont 1 éve volt egy vetélésem, veszélyeztetett terhes leszek? mire kell ügyelnem hogy ne menjen el megint a baba?2013. ápr. 14. 14:39
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy több vetélés után leszel veszélyeztetett terhes, de lehet rosszul tudom. Mindenesetre pihenj amennyit csak tudsz, főleg az elején. Sok sikert kívánok! :D
2/4 anonim válasza:
Én egy vetélés után lettem veszélyeztetett terhes. De azonkívül, hogy ezt leírták a papírra és táppénzre kerültem, semmi sem zajlik másképpen. Annyit mondott a doki az elején, hogy ha vérzés van, akkor azonnal doki... de ezt ugye általában minden kismamának elmondják.
3/4 anonim válasza:
Elvileg akkor veszélyeztetett terhesnek számítasz, és gyakrabban kell menni terhesgondozásra
4/4 anonim válasza:
Nekem 2 vetélésem volt (8. és 12. héten). A 3.terhességnél is görcsöltem és véreztem a 8. héten. Kórházba kellett mennem és 12+5 naposan jöttünk haza. Utána nem volt különösebb problémám, de végig táppénzem voltam, sokat kellett pihennem. 38+4 hetesen egészséges kisfiam született természetes úton.
Még annyit, hogy a kórházban Duphastont, No-Spat és Magnerot-t kaptam. A 2. trimesztertől már csak magnéziumot szedtem a vas és vitamin mellé.
Legyél pozitív és pihenj, amennyit csak tudsz. Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!