Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+3 hetes vagyok, problémament...

7+3 hetes vagyok, problémamentes a terhességem. Előző vetélés miatt szedek Utrogestant, de most nem tudtam kiváltani a receptet. Nagy baj, ha pár napig nem szedem és utána kezdem el újra?

Figyelt kérdés
Ma reggel még bevettem, de lehet, hogy csak holnapután lesz a következő adag.
2013. márc. 26. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem merném kihagyni. De nem tudom hogy egy pár nap mennyire számít. Ha van orvosod szerintem hívd fel, vagy ha nincs akkor az ügyeletet. De mindenképp egy orvosra hallgass. Ha esetleg azért nem tudod kiváltani mert épp nincs pénzed akkor szerintem azt is mondd el neki, ne szégyelld biztos nem te lennél az első akivel előfordul.
2013. márc. 26. 20:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Ma kaptam a receptet a receptet a délutáni magánrendelésen, és 2 gyógyszertárban sem tudtak adni szájon át szedhetőset, a hüvelykapszulásat pedig nem hoztam el. Holnap lehet, hogy nem tudok bemenni a városba másik gyógyszertárakat megkérdezni.

A dokit este már nem akartam zavarni.

2013. márc. 26. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Elvileg egy szemet sem lenne szabad kihagyni. És hát sajnos lehet baj, ha kihagyod.
2013. márc. 26. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyeztess a dokiddal, és vedd meg a hüvelyit (annak jobb a felszívódása)!
2013. márc. 26. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:
2 kicsi gyerekem van, nem igazán tudok feküdni addig, amíg felszívódik a bogyó.
2013. márc. 26. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:

én hüvelyit használtam. nem feküdtem, amíg felszívódik. beraktam, feküdtem max. 1 percig, aztán mentem dolgozni. tisztasági betétet használtam, mert azért folydogál a krémes anyag.

én biztos nem hagynék ki egy napot sem!

2013. márc. 26. 21:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Holnap nyakamba veszem a várost és szerzek valamelyik patikában. Remélem a ma esti adag kimaradása nem fog gondot okozni, főleg úgy, hogy nem is szedem régóta, eddig 1 doboz fogyott el.
2013. márc. 26. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan megveheted a hüvelybe valót és szedheted szájon át, egy az egyben ugyan az, csak itthon nem lehet olyat forgalmazni ami hüvelyi és szájönt át is szedhető. Ha nem szeded abból komoly gond lehet.
2013. márc. 27. 02:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szabad kihagyni, baj lehet belőle. A befejezésnél is fokozatosan kell lecsökkenteni az adagot annál, aki több szemet használt, amiatt, hogy nehogy probléma legyen. Én nem kockáztatnék.
2013. márc. 27. 07:19
 10/10 anonim ***** válasza:
semmi bajod nem lesz a hüvelyitől, én azzal járok dolgozni, egyetemre, végzem az otthoni munkát. nem folyik ki, max tényleg egy tisztasági betét kell biztonságból.
2013. ápr. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!