Mit tegyek? Ez lehet spontán vetélés?
Figyelt kérdés
Ez az előzmény:Már vagy másfél hete émelygek minden reggel,érzékenyek a melleim és megnyomva pici előtej szerűség is kibuggyant belőle.Teljes mértékben biztos voltam benne,hogy terhes vagyok,így a nemvárt napja előtt teszteltem,az viszont negatív lett.Két három napja feszülget a méhem,de ezt betudtam a belső változásoknak(a kislányomnál is így volt) ma délelőtt viszont barnázni kezdtem,s most estére vérzés lett belőle,ami nem nagy mennyiségű,nagyon sötét és darabos,sűrű.Szerintetek vetélés?A hasam is fáj,sajnos hasonlóan mint mikor egy éve elvesztettem a 8hetes babámat.Holnap akartam megismételni a tesztet.Szerintem meg is teszem.Ilyen korai spontán vetéléssel is érdemes felkeresni a nőgyógyászt,vagy a természet megoldja a tisztulást?2013. márc. 26. 22:50
1/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Én konkrétan màr most mennék az ügyeletre! Nem vagy orvos és nem tudhatod mi történik,zajlik benned!!
2/5 anonim válasza:
Mikor kellett volna megjönnie?
Ettől függ szerintem a további teendő.
Nekem 31. napra jött meg, pedig mindig 28 naposak a ciklusaim. És úgy éreztem, hogy terhes vagyok. Más tüneteim voltak, mint máskor. Nem hiszem, hogy nekem orvoshoz kellene fordulnom, mert ilyenkor ha volt is valami, olyan pici, hogy távozik a menstruációs vérrel.
Ezért kérdezem: MIKORRA VÁRTAD? Illetve nem vártad...
3/5 petera6 válasza:
Bennem is az a kérdés merült fel, mint az utolsóban. Mikorra nem vártad? A teszthez és a vérzéshez képest.
Abból nagy baj nem lehet, ha bemész egy kórházba megnézetni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!23-án kellet volna megjönnie.Tudom,hogy ennyit simán késhetne is,csak a tünetek miatt éreztem azt,hogy megfogant a baba.Ezért is kérdeztem,hogy ilyen korai vetélésnél kell e orvoshoz menni.Ma reggelre már menstruációs vérzés szintű a dolog,de levettem a reggeli első pisit,és most megyek tesztért.
2013. márc. 27. 08:02
5/5 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy elindult valami (ezért késett), de nem sikerült a beágyazódás (ezért lett negatív a teszt és ezért jött meg). Ilyen korai "terhességnél" sajnos elég gyakori az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!