Melyik az a legkésőbbi időpont mikor a babának már mindenképpen bekell fordulnia?
Sajnos olyan nincs,hogy ,,be kell,,!!Van akinek a szülés napján fordul be,de hallottam már olyan kismamát is,akinek a szülőágyon fordult be,éppen az utolsó pillanatban.Az orvosok azt szokták mondani,hogy akinek a 30.-32.hétre befordul annak már úgy is marad a legtöbb esetben,ha viszont a szülés megindulásakor is még faros,akkor császármetszést csinálnak.
Én szerencsés vagyok,mert nekem a 30.hét óta fejvégű,csak még nincs beékelődve :(
36+4 hkm
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!
Azért izgatott ez a kérdés,mert tegnap voltam 4D-n ahol az ultrahangozó csaj azt mondta,hogy jó lenne ha már eldöntené a bab mit akar,már befordulhatna.28 hetes vagyok,de ezekszerint még bőven befordulhat a kicsi fiam :) Köszönöm,hogy megnyugtattatok!
Persze,emiatt ne izgulj,még a babádnak van bőven helye befordulni..nekem a 30.héten fordult be,de meg sem éreztem,mert még annyi helye volt akkor is!!Ez már inkább a 34.-36.hét után jelent gondot,mert akkorra már akkora a baba,hogy onnantól már nem valószínű,hogy be tud,mert már nem igazán van helye.De neked még van helye bőven a méhedben a befordulásra,nyugi,nem lesz ott semmi gond,a babák nagy %-a tudja,hogy be kell fordulnia,a természet ezt is jól kialakította!!
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!