Debrecen Oti-ba kell időpont a terheléses vércukor vizsgálathoz?
Beutalóval megyek, mert vidéki vagyok, kell időpontot is kérni, vagy elég ha odamegyek egyik reggel? És az Oti-ban pontosan hol veszik le a vért? Emelet, stb.
Nagyon köszönöm, ha segít valaki.
Szia!
Ha a beutalód megvan, akkor minden megvan hozzá. Ugyanott csinálják, ahol a vérvételeket, vizeletet, AFP-t is, aza a második emeleten rögtön jobbra végig méssz a folyosón, és majdnem a sarokban. :)
Annyi plusz még, hogy reggel 7 és 9 között meg kell érkezned a vizsgálatra, és gondolom nem kell mondani, hogy éhgyomorral. :)
38. debreceni oti-s hkm
3-as vagyok. Nem akarlak megkavarni, de a terheléses cukrot és a 32 hetes vérvételt /3 hete/ az elsőn csinálták nekem és még jó pár kismamának, nem a terhes laborba /talán azért, mert én is vidéki vagyok/
Februárban variáltak v.mit az időpontokkal, de már vagy vidékieknek, vagy terheseknek nem kell. Szóval nyugodtan beutazhatsz akármelyik reggel.
/ha nem tudsz személyesen bemenni az eredményekért érdemes borítékot vinni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!