A nyákdugónak mindenképpen egyben kell távoznia?
36+4 hetes vagyok,sajnos van egy kis vizelet tartási problémám már vagy 2 hónapja és wc papírt szoktam betenni a bugyimba,hogy pisi után a papírra folyjon az a kis pisi ami még ki akar folyni.Pár napja azt vettem észre,hogy a papíron sárgás folyás szokott lenni.Nem viszketek odalent meg semmi,nem fáj amikor pisilek,szóval semmi ilyen problémám nincs,csak érzem,hogy vmi folyik(nem folyamatosan),és amikor legközelebb megyek pisilni a papíron ott van egy sárga színű folt..úgy tudnám jellemezni mint egy sárga folyást.Nem kocsonyás hanem csak olyan mint egy folyás.Lehet ez már a nyákdugó távozása,vagy csak egy egyszerű folyásom lenne??Első babám lesz és még életemben nem láttam nyákdugót.Akkor is ilyen szokott lenni egyébként a wc papír amikor pisi után megtörlöm magam.
Bocsi,hogy ha kicsit undin írtam le!!
Ez nem a nyákdugó lesz.
Szerintem folyás, és nem biztos, hogy ártalmatlan.
Higiénikusabb lenne ha tisztaságibetétet tennél be WC papír helyett
Amúgy nem muszáj egyben kijönnie a nyákdugónak. Általában véres nyák formájában távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!