Mi az, amit mindenképpen meg kell venni terhesség alatt és mi az, ami maradhat szülés utánra?
Most gondolkoztam a hordozáson. Még nem döntöttem el, hogy kenguru vagy kendő legyen-e.
Első 2-3 hónapba úgysem szeretném abba vinni, tehát akkor még azt ráér megvenni nem?! Lehet, hogy szeretni se fogja..
Játszószőnyeget is ráér venni, ugye?
Meg ilyen rágókákat, stb?
Nézem a kelengyelistákat, de ha mindent megvennék azonnal, akkor nem kevés pénzt "dobnék ki az ablakon", és lehet, hogy teljesen felesleges lenne.
Szerintem várj ezekkel, az alapokat, mint pelus, popsitörlő, popsikrém, fürdető, cumi, etc. vedd meg, viszont az ilyen rágóka, játszószőnyeg- dolgok ráérnek.
Én pont beleestem ebbe a hibába, pl.amit vettem játszószőnyeget a Brendonban 10.000,-t, utálta a lányom, nem használtuk, most még 4000,-t sem tudom eladni. Rágókából vettem 4 db-ot, mindegyik különböző volt: 1et bontottunk ki, nem rágta, így van egy csomó felesleges dolgunk itthon, szerencsére a tesóméknál jön a baba, így lesz helye..
Igazából minden ráér, amit újszülöttként még nem tud használni! Játékból is csak pár darabot szerezz be, bár amíg egészen pici úgyis csak eszik, és alszik a kis drága! :)
Viszont ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a Mei Tai hordozót válaszd! Nagyon szuper, én ebben hordoztam a kicsim, és imádtuk mindketten! :) Persze, lehet, hogy nem fogja szeretni, de ez előfordulhat a babakocsi esetében is, mégis veszel, gondolom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!