Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon dr. Gubás Péternél...

Miskolcon dr. Gubás Péternél szült valaki?

Figyelt kérdés

Ismerősöm ajánlotta, jövő héten megyek hozzá. Érdekelne minden info, hogyan lehet megfogadni, mennyit kér, milyen a kórház stb. Az ismerősöm még nem szült, csak rákszűrésre jár hozzá. A korábbi bejegyzéseket olvastam, de 2-3 évvel ezelőttiek, abból nem derül ki, mennyit kér most, és mi módon lehet megfogadni mint szülészorvost.

Köszi ha válaszoltok.

2013. febr. 22. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

szia! mi is hozzá járunk, épp tegnap voltunk :) azt, h. mennyit kér, én is csak úgy tudom, h. ismerősöm nála szült, de ő csak az utolsó 2 hétben járt hozzá, tehát nem a terhesség elejétől, így kért 50e-et.

mi is nála szülünk remélem 5 hét múlva, 30-at tervezünk adni neki, sajnos nálunk nem túl bőséges a büdzsé. megfogadni meg nem túl nehéz, csak megkérdezed szülhetnél-e nála. nekünk is úgy volt, h. a 9.héten derült ki, h. az a doki, akihez addig jártunk a korára való tekintettel nem vállal szülést, így Gubásnál a párom első alkalommal rákérdezett ,h. elvállal -e minket, mert már egyszer árnyékra vetődtünk.

egyébként nagyon jól választasz, ha hozzá mész, mi imádjuk! ;)

2013. febr. 22. 07:04
 2/4 anonim ***** válasza:
jah, a rendelésén egy alkalommal most 8e-et fizetünk, de a 25.hétig 6e-et kért. nem tudom mi változott, igaz azóta fordult egy évet a naptár. de ha bemész a rendelőbe, ki van írva a "díjszabás". egy uh kép a babóról egy ezres. remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed és tudok segíteni, nagyon szívesen teszem!
2013. febr. 22. 07:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, köszi. Szóval az a lényeg, ha elsőre megyek, nem kell borítékba tennem egy nagyobb összeget, hogy megfogadjam, elég a vizsgálat díja, amit ő mond meg, igaz? A 8ezer körüli összeg az egész tűrhető.

A barátnőm is nagyon dícsérte, de szülni még ő sem szült.

Hát kíváncsi leszek, én a jövő héten megyek.

Jó babavárást Neked!

2013. febr. 22. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
nem-nem, nem kell neki boríték, legalábbis én nem tudok róla! neked is nagyon jó babavárást! :) remélem te is annyira fogod szeretni, mint mi :)
2013. febr. 22. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!