Miskolcon dr. Gubás Péternél szült valaki?
Ismerősöm ajánlotta, jövő héten megyek hozzá. Érdekelne minden info, hogyan lehet megfogadni, mennyit kér, milyen a kórház stb. Az ismerősöm még nem szült, csak rákszűrésre jár hozzá. A korábbi bejegyzéseket olvastam, de 2-3 évvel ezelőttiek, abból nem derül ki, mennyit kér most, és mi módon lehet megfogadni mint szülészorvost.
Köszi ha válaszoltok.
szia! mi is hozzá járunk, épp tegnap voltunk :) azt, h. mennyit kér, én is csak úgy tudom, h. ismerősöm nála szült, de ő csak az utolsó 2 hétben járt hozzá, tehát nem a terhesség elejétől, így kért 50e-et.
mi is nála szülünk remélem 5 hét múlva, 30-at tervezünk adni neki, sajnos nálunk nem túl bőséges a büdzsé. megfogadni meg nem túl nehéz, csak megkérdezed szülhetnél-e nála. nekünk is úgy volt, h. a 9.héten derült ki, h. az a doki, akihez addig jártunk a korára való tekintettel nem vállal szülést, így Gubásnál a párom első alkalommal rákérdezett ,h. elvállal -e minket, mert már egyszer árnyékra vetődtünk.
egyébként nagyon jól választasz, ha hozzá mész, mi imádjuk! ;)
Köszi, köszi. Szóval az a lényeg, ha elsőre megyek, nem kell borítékba tennem egy nagyobb összeget, hogy megfogadjam, elég a vizsgálat díja, amit ő mond meg, igaz? A 8ezer körüli összeg az egész tűrhető.
A barátnőm is nagyon dícsérte, de szülni még ő sem szült.
Hát kíváncsi leszek, én a jövő héten megyek.
Jó babavárást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!