Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hiszti vagy Ti is ennyire...

Hiszti vagy Ti is ennyire unatkoztok mint én, már sírok miatta?

Figyelt kérdés
Lehet nyavalygás,sosem gondoltam volna hogy ilyet fogok kiírni ide..Imádom a párom,mindig csak vele lennék,de nem lehet mert rengeteget dolgozik.Persze értem én,még ez mindig jobb mintha egész nap nem csinálna semmit,de én már kivagyok ettől,ez egy érzékeny pontom lett.A hétköznapokat még csak-csak elviselem,reggel 6kor kel 5körül ér haza,de én kb 1órától már számolom a hátralévö idöt,de tegnap este mikor hazaért és mondta hogy szombaton is megy,rögtön eltörött a mécses és zokogásba törtem ki,ő csrak ölelgetett szegényem,én meg kb úgy viselkedtem mintha Afganisztänba indulna másnap reggel.Lehet kínos ez a szitu rám nézve,már korábban is volt ehhez hasonló,de..hétfőn már azt várom mikor lesz hétvége,amikor együtt lehetünk,erre tessék..Ti is voltatok már így?Mit csináltok unalom ellen?23hetesen induljak egyedül kirándulni?Mert nagyon azon gondolkodom,hogy kocsiba be és go!Mikor még nem voltunk együtt a párommal,gyakran belevágtam egyedül is,de már másra vágynék..és amikor már itt lesz a babó,akkor is így lesz ez?
2013. ápr. 13. 09:09
1 2
 11/15 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Nem én Gyöngyösön szültem, sajnos Egerben nem ismerek senkit. De tedd fel itt a kérdést, hátha valaki. Na fel a fejjel, itt a jó idő, tessék élvezni, hogy idén kisütött a nap, pedig már azt hittük nem fog. Én is indulok triciklizni a babámmal, aztán a férjem vagy jön, vagy nem, nem is érdekes, ketten is jól elvagyunk, főleg, hogy minden bokornál, kerítésnél, kutyánál meg kell állni. Nemsoká neked is eljön ez az idő, észre se veszed majd, hogy ott van-e a férjed.
2013. ápr. 13. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát én például 28 hetesen még nagyon sokat dolgozom csemegepultosként,12 napig folyamatosan megyek 8 órában,2 nap pihi és kezdődik előlről.Nincs időm unatkozni,vagy elhagyni magam,és lehet jobb is így.Nagyon gyorsan repül az idő.

!!!Persze ezt nem azért írtam,hogy letámadjalak vagy ilyesmi!!!!

2013. ápr. 13. 16:52
 13/15 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Igen a munka tényleg jó, de sajnos engem pl. nem engedtek csak 3 hónapig dolgozni, az én munkakörömben nem lehet, más munka pedig a mi cégünknél nem volt. Egyébként én is tudtam volna végig dolgozni, de ha kaptam volna egy ellenőrzést abból nagy gond lehetett volna.
2013. ápr. 13. 18:43
 14/15 A kérdező kommentje:

A mai nap végül elég jóra sikeredett,elmentünk fagyizni anyával,aztán tavaszi cipő után kutattunk,végül sikerült is venni és mire hazaértem a párom már itthon is volt.:-)

Jaj és köszi,majd még érdeklődök itt is szülésznő után.

Nem veszem kötekedésnek amit a munkával kapcsolatban írtál,az enyém tulajdonképpen megszűnt pár héttel azelőtt hogy kiderült hogy babát várok.

2013. ápr. 13. 19:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bárcsak az én párom is hazajönne minden este, várhatnám finom vacsival.... de csak havonta találkozunk 3 napot, mert külföldön dolgozik, és ez így is volt az egész terhességem alatt is. Örülj hogy ilyen sokat együtt vagytok :)

2013. ápr. 13. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!