Hiszti vagy Ti is ennyire unatkoztok mint én, már sírok miatta?
Hát én például 28 hetesen még nagyon sokat dolgozom csemegepultosként,12 napig folyamatosan megyek 8 órában,2 nap pihi és kezdődik előlről.Nincs időm unatkozni,vagy elhagyni magam,és lehet jobb is így.Nagyon gyorsan repül az idő.
!!!Persze ezt nem azért írtam,hogy letámadjalak vagy ilyesmi!!!!
A mai nap végül elég jóra sikeredett,elmentünk fagyizni anyával,aztán tavaszi cipő után kutattunk,végül sikerült is venni és mire hazaértem a párom már itthon is volt.:-)
Jaj és köszi,majd még érdeklődök itt is szülésznő után.
Nem veszem kötekedésnek amit a munkával kapcsolatban írtál,az enyém tulajdonképpen megszűnt pár héttel azelőtt hogy kiderült hogy babát várok.
Kedves Kérdező!
Bárcsak az én párom is hazajönne minden este, várhatnám finom vacsival.... de csak havonta találkozunk 3 napot, mert külföldön dolgozik, és ez így is volt az egész terhességem alatt is. Örülj hogy ilyen sokat együtt vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!