Hiszti vagy Ti is ennyire unatkoztok mint én, már sírok miatta?
Azt kihagytam hogy nem a munkahelyre hívták be,csak segíteni megy valakinek.Amikor elkezdtem sírni,rögtön elővette a telefonját,hogy visszamondja az egészet arra hivatkozva hogy mégsem ér rá,de ezt pedig én nem akartam,pedig nagyon sírtam,mert családon belül megy segíteni.Természetesen oda menjen és segítsen én is azt szeretném.
Én egyéb okokból nem megyek.
Ha 5 körül hazaér, még istenes a dolog!
De amúgy ez "csak" a hormonok játéka. Sokan lesznek ilyenkor jóval érzékenyebbek, sírósabbak, és még a jót is képesek rossznak látni.
Én viszonylag sokáig dolgoztam terhesen, tehát elfoglaltam magam, utána meg már alig vártam, hogy kicsit pihenjek baba előtt. Szerintem találnod kellene valamit, amivel le tudod kötni magad. Nincs valami hobbid vagy valami?
Ha megszületik a baba, akkor is elönthetnek a hormonok...de ez átmeneti állapot. Túl lesztek rajta.
S addig örülj, amíg párod a munkából haza megy, és nem szórakozni, meg ki tudja...
Plusz próbáld meg élvezni valahogy az egyedül töltött időd, mert ha megszületik a gyerkőc, akkor röpke 20 évig biztos rajtad fog "lógni", és szerencsére ritkán leszel magányos. :)
Hobbi?Kirándulgatás,és szeretek kint lenni már ilyenkor a szabadban,akár az udvaron is és tenni-venni,lenne is mit,de azt már egyedül nem tudom csinálni és szeretem ha közösen tesszük.Egyedül még kimenni sincs kedvem.
Oké,ha itt lesz a babó lesz elfoglaltságom.De ugye nem egyedül nevelem majd?És rendben,nem leszek egyedül,de azért csak a kicsivel lenni is egészen más,tartok tőle hogy akkor is sóvárgok majd a hétvégék után,amikor végre együtt lehetünk,csak akkor már hárman.
Sajnos egyre nehezebben viselem ha nincs itt..:-(
Párod dolgozik. Tök jó.
Hazajön minden nap, tök jó.
Így nem kell majd egyedül nevelned, csak hozzá kell szoknod, hogy igen lesz idő, amikor egyedül leszel a kicsivel. Viszont ezt csinálja sok-sok anya, sőt sokaknak haza sem jár a férje naponta, vagy csak piszok későn...
Biztos várni fogod a hétvégét, hogy hármasban legyetek, de szerencsére a napok múlnak, és a hétvégék is mindig eljönnek.
Ne hergeld magad előre, felesleges. Ösztönösen anya leszel, megoldod, a párod pedig biztos segít, ha hazaér. Nálatok koránt sincs tragédia, nem úgy mint egyes családokban. Értékelt pozitív oldalról a helyzeteteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!