Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hiszti vagy Ti is ennyire...

Hiszti vagy Ti is ennyire unatkoztok mint én, már sírok miatta?

Figyelt kérdés
Lehet nyavalygás,sosem gondoltam volna hogy ilyet fogok kiírni ide..Imádom a párom,mindig csak vele lennék,de nem lehet mert rengeteget dolgozik.Persze értem én,még ez mindig jobb mintha egész nap nem csinálna semmit,de én már kivagyok ettől,ez egy érzékeny pontom lett.A hétköznapokat még csak-csak elviselem,reggel 6kor kel 5körül ér haza,de én kb 1órától már számolom a hátralévö idöt,de tegnap este mikor hazaért és mondta hogy szombaton is megy,rögtön eltörött a mécses és zokogásba törtem ki,ő csrak ölelgetett szegényem,én meg kb úgy viselkedtem mintha Afganisztänba indulna másnap reggel.Lehet kínos ez a szitu rám nézve,már korábban is volt ehhez hasonló,de..hétfőn már azt várom mikor lesz hétvége,amikor együtt lehetünk,erre tessék..Ti is voltatok már így?Mit csináltok unalom ellen?23hetesen induljak egyedül kirándulni?Mert nagyon azon gondolkodom,hogy kocsiba be és go!Mikor még nem voltunk együtt a párommal,gyakran belevágtam egyedül is,de már másra vágynék..és amikor már itt lesz a babó,akkor is így lesz ez?
2013. ápr. 13. 09:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a hormonok miatt van...illetve,h unatkozol,próbáld meg magad valamivel lekötni hátha segít.Nekem is volt egy ilyen időszakom de aztán elmúlt...Hány hetes terhes vagy??Miután a baba megszületik hidd el ilyen probléma nem lesz,persze hiányozni fog a párod,de annyi dolgod lesz,h örülsz majd ha le tudsz zuhanyozni:-)))Kitartás
2013. ápr. 13. 09:18
 2/15 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam hogy nem a munkahelyre hívták be,csak segíteni megy valakinek.Amikor elkezdtem sírni,rögtön elővette a telefonját,hogy visszamondja az egészet arra hivatkozva hogy mégsem ér rá,de ezt pedig én nem akartam,pedig nagyon sírtam,mert családon belül megy segíteni.Természetesen oda menjen és segítsen én is azt szeretném.

Én egyéb okokból nem megyek.

2013. ápr. 13. 09:19
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha 5 körül hazaér, még istenes a dolog!

De amúgy ez "csak" a hormonok játéka. Sokan lesznek ilyenkor jóval érzékenyebbek, sírósabbak, és még a jót is képesek rossznak látni.

Én viszonylag sokáig dolgoztam terhesen, tehát elfoglaltam magam, utána meg már alig vártam, hogy kicsit pihenjek baba előtt. Szerintem találnod kellene valamit, amivel le tudod kötni magad. Nincs valami hobbid vagy valami?

Ha megszületik a baba, akkor is elönthetnek a hormonok...de ez átmeneti állapot. Túl lesztek rajta.

S addig örülj, amíg párod a munkából haza megy, és nem szórakozni, meg ki tudja...

Plusz próbáld meg élvezni valahogy az egyedül töltött időd, mert ha megszületik a gyerkőc, akkor röpke 20 évig biztos rajtad fog "lógni", és szerencsére ritkán leszel magányos. :)

2013. ápr. 13. 09:22
 4/15 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Hú ez ,érdekes amit írsz. Én a 3. hónaptól voltam táppénzen, és nemhogy nem unakoztam, hanem reggeltől estig annyi dolgom volt, hogy csak na. Mindennap takarítottam, olyanokat amire amúgy nem nagyon van ideje az embernek, pl. az összes létező konyhai cuccot elsúrolgattam, mindennap tornáztam, jógáztam, csipkebogyót szedtem, befőztem, nyelvet tanultam, olvastam stb stb...Nagyon klassz volt, soha az életben mégegyszer ezekre ennyi időm nem lesz, esetleg nyugdíjas koromban. Én is imádok csavarogni, csak úgy autóval, de arra már nem is jutott időm. Ja és kifestettem a lakást, a pincét renováltam, a kertet rendbe tettem.Szerintem neked nem is ezzel van a gondod, hanem nem akarsz egyedül lenni. Itt az idő, hogy meglátogasd azokat akiket régen láttál, menj el sportolni (kismamjóga, úszás...), könyvtár. Ha megszületik a baba, erre egy darabig úgyse lesz időd, használd ki ezeket a hónapokat. A férjedre utána lesz igazán szükséged, inkább akkor kellene, hogy kevesebbet dolgozzon, ha megoldható. Hol laksz egyébként? Jó babavárást!
2013. ápr. 13. 09:25
 5/15 A kérdező kommentje:

Hobbi?Kirándulgatás,és szeretek kint lenni már ilyenkor a szabadban,akár az udvaron is és tenni-venni,lenne is mit,de azt már egyedül nem tudom csinálni és szeretem ha közösen tesszük.Egyedül még kimenni sincs kedvem.

Oké,ha itt lesz a babó lesz elfoglaltságom.De ugye nem egyedül nevelem majd?És rendben,nem leszek egyedül,de azért csak a kicsivel lenni is egészen más,tartok tőle hogy akkor is sóvárgok majd a hétvégék után,amikor végre együtt lehetünk,csak akkor már hárman.

Sajnos egyre nehezebben viselem ha nincs itt..:-(

2013. ápr. 13. 09:37
 6/15 A kérdező kommentje:
Heves megyében lakom.Jól látod,tudnék én mit csinálni a pincétől a tetőtérig és csinálom is,ráadásul szeretem is,festegetni is,de van amit egyedül már nem tudok,és úgy érzem mostanában ez már kevésbé szórakoztat és tud lefoglalni.Tegnap du is kint voltam az udvaron,elővettem a kerti bútort és elkezdtem takarítani de azon kaptam magam hogy 3órától 20percenként a kaput lesem,nikor ér már haza,aztán amikor közölte a jó hírt,rögtön el is sírtam magam.
2013. ápr. 13. 09:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Párod dolgozik. Tök jó.

Hazajön minden nap, tök jó.

Így nem kell majd egyedül nevelned, csak hozzá kell szoknod, hogy igen lesz idő, amikor egyedül leszel a kicsivel. Viszont ezt csinálja sok-sok anya, sőt sokaknak haza sem jár a férje naponta, vagy csak piszok későn...

Biztos várni fogod a hétvégét, hogy hármasban legyetek, de szerencsére a napok múlnak, és a hétvégék is mindig eljönnek.

Ne hergeld magad előre, felesleges. Ösztönösen anya leszel, megoldod, a párod pedig biztos segít, ha hazaér. Nálatok koránt sincs tragédia, nem úgy mint egyes családokban. Értékelt pozitív oldalról a helyzeteteket!

2013. ápr. 13. 09:50
 8/15 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Ja értem, akkor neked nem azzal van a gond, hogy nincs mivel lefoglalnod magad, hanem mindenképp a pároddal szeretnél lenni. Én a szülés után voltam így, szinte rettegtem, hogy mi lesz ha nem lesz itthon és egyedül leszek a babával. És tényleg rossz volt amikor pl. sírt a baba és nekem muszáj volt mondjuk WC-re menni és nem volt aki beszaladjon hozzá megvigasztalni. Aztán persze belerázódtam, de most is jobb szeretem, ha nem egyedül vagyok vele itthon. Előtte utáltam pl. ha anyukám sertepertélt körülöttem, most kifejezetten szeretem, ha foglalkozik a kisfiammal. Már 11 hónapos, de még mindig nem szeretem egyedül hagyni, pedig már igényli is, hogy néha egyedül játsszon. Szóval tényleg a hormonok lehetnek a felelősek, de ez el fog múlni, lehet a terhesség alatt is változni fognak ezek a dolgok. Mindenkinek vannak nehéz pillanatai, időszakai. Amúgy én is Heves megyében lakom.
2013. ápr. 13. 10:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást.Valóban nem súlyos családi problémák ezek,bár attól függ honnan nézzük.Mindenkinek mások az igényei kapcsolatonként belül is,szeretem őt szívemből,de hosszú távon pl ha nem lennének meg a szabad hétvégék..hát nem tudom.Én valószínű tóbb együttlétet igénylek,nekem az nem elég egy kapcsolatban ha 5körül hazaér,aztán vacsi,kis dumcsi az asztal mellett,zuhi és be az ágyba,kis tévézés,dumcsi...9körül meg szunya,reggel 6kor búcsú és megint jöhet a várakozás.A várakozás időszakát igyekszem kitölteni,talán ez felgyorsítja a várakozás időszakát,de csak várok és várok basszus.Milyen kis nyafi lettem,bocsánat.:-)
2013. ápr. 13. 10:12
 10/15 A kérdező kommentje:
Pontosan,ahogy írtad,le tudnám foglalni magam,nekem az egyedülléttel van problémám,vagyis pontosabb a páromnélküliséggel.:-)Most is megyek anyához,barátnómmel is találkozgatunk időközönként.Nekem ez elég is,a páromból kellene tóbb.:-)Te is heves megyei vagy?:-)Egerben szültél?Nekem első baba,tudnál esetleg szülésznőt ajánlani?
2013. ápr. 13. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!