Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hogy étkeztek/étkezte...

Kismamák hogy étkeztek/étkeztetek terhesség alatt? Nem szeretnék sokat hízni, max 6 kilót.

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
mi van?bocs de most nem te vagy a lenyeg...persze nem mondom oda kell figyelni a helyes taplalkozasra,na de 6 kg?szerintem elotted all egy egesz elet,hogy le add azt a plusszt amit felszedsz.36 hetes km.
2009. szept. 23. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Én mindent ettem, amit megkívántam. A hízás tényleg adottság kérdése, és nem az, hogy mit mikor eszel és milyen vitamint szedsz. Én Elevitet szedek. 36.héten voltam 72.5 kg, most 39 hetesen 71kg, mivel már nincs olyan jó étvágyam. így tartok 11kg "súlytöbbletnél" , ami nem is igazán látszik rajtam, csak a pocakon.
2009. szept. 23. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is féltem, hogy sokat hízok a terhesség alatt. Nem tagadom, figyelni kell, mert raktároz mindent a szervezet. De még én, aki retteg az elhízástól, az a véleményem, hogy a 6 kg nagyon kevés főleg ha nem vagy duci. Nekem is a védőnőm is mondta, hogy na kicsit többet is hízhatnék, pedig ő is szigorú és nem enged 10 de max 12 kg-nál többet hízni. Tehát a 10 kg az ideális úgy, hogy nem vizesedsz. Így lemegy rólad 5-7 kg a szülés után. Ami marad rajtad, az pedig nem csak hogy természetes, de szükséges is a tejképződés miatt. Aztán szépen lassan azoktól a kg-októl is megszabadulsz.
2009. okt. 27. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!