Nagyok lesznek a babák a magzatvédő vitamintól?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászom azt mondta, a terhességem 24. hetéig szedjem a magzatvédő vitamint. Azt hallottam nagy babák születnek aki sokáig szedi. Igaz ez?2013. ápr. 12. 19:18
21/22 anonim válasza:
vitamintol hogyne lehetne hízni étvágyat csinál, de hogy attól nő e meg a baba nem lehet tudni, nekem a védőnő meg a dokim is a 12 hétig javasolta , majd kiderül lehet igy is oriásbébim születik mert kívános vagyok majd kiderül:-)))) valahogy majd kijön vagy kiveszik a drágámat:-)))))
22/22 anonim válasza:
Nem lesznek nagyobbak a babák a vitamintól, ez egy tévhit, ezt már rég bebizonyították. Az az orvos, aki azt állítja, hogy a vitamin befolyásolja a baba méreteit, az eléggé le van maradva a kőkorszaki elveknél, nem ártana tovább képeznie magát.
A vitaminnal csak jót tehetsz, nyugodtan szedd végig, az a biztos.
(egyébként nekem 2150 grammos "óriásbébim" született úgy, hogy végig, minden nap szedtem a vitamint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!