Milyen magzatvédő vitamint szedtek?
Figyelt kérdés
És miket hallottatok? tényleg ha sokáig szedi a kismama, nagy lesz a baba tőle. Én pharmaton matruelle-t szedek. Szed olyat valaki? Irjatok véleményeket légyszi!!! 13 hkm2012. szept. 26. 09:06
1/12 anonim válasza:
Én gravidát szedtem.A várandóság végén már csak heti kétszer szedtem.A kisfiam 3810 g-mal született,de én nem hinném hogy a vitamin miat,náluk apai ágon mindenki nagy szóval ez szerintem a géneken alapul.Januárban estem teherbe,és akkor naponta szedtem egészen a 36.ik hétig.
2/12 anonim válasza:
Béres Gravidát.
Nem lesz nagy a baba tőle, ezt már a jó öreg Czeizel papa is megmondta :)
Amit szedsz, azt nem ismerem, bocsi:)
3/12 anonim válasza:
Én femibiont szedek,abból is a 800-at mert 9 hetes terhes vagyok még csak.De ennél jobb jelenleg nem létezik Magyarországon,terhesség előtt is szedtem már egy hónappal,semmi rosszullét,semmi hízás,se székrekedés ami a többinél gyakran előfordul.Az ára kicsit drágább 3000-4000ft között van de szerintem ilyen esetekben ez nem lehet akadály.
5/12 anonim válasza:
New Life-ot szedek. 3000 grammal született a lányom. Végig szedtem terhesség alatt és most is, még szoptatok, 2 hónapos a babó.
6/12 anonim válasza:
napi fél szem gravidát szedek. kétnaponta kellene egyet bevennem,így mondta a doki,de az egésztől rosszul vagyok,egyszer már hánytam is tőle, szóval ez a napi fél bejött. egyébként sztem mindegy milyet szed az ember. a márka már csak attól függ,neked mi jön be jobban! szedek még hozzá napi 2 magnéziumot, egy folsavat meg egy jodidot.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én folsavot eddig egyáltalán nem szedtem, szerintetek ez mennyire baj?
2012. szept. 26. 11:22
8/12 anonim válasza:
érdemes folsavat szedni.Mert ha még most jó is a vérképed szülés után a vérveszteség miatt nem lesz a legjobb.a babának is kell a folsav.
9/12 A kérdező kommentje:
mondjuk a babavitamin, tartalmaz, az akkor elegendő?
2012. szept. 26. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!