Hogy kell a táppénzt kiszámitani?
Figyelt kérdés
Hétfőn vett fel az orvos táppénzre veszélyeztetett terhesség miatt,még csak 6 hetesek vagyunk.Kiváncsi lennék hogy alakul a bérem,ha már nem dolgozhatom.A bruttó bérem kb 96000 ft,nettóban olyan 74000ft ot kaptam eddig.Az idén nem voltam táppénzen.Köszönöm ha tud valaki segiteni.2009. szept. 23. 11:41
1/5 anonim válasza:
a bruttó béred 60%-át kapod, amennyiben legalább 2 éved be van dolgozva.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,és ebből már nem vonnak semmit?Megvan a2 évem,már 15 is:-)
2009. szept. 23. 12:21
3/5 anonim válasza:
Ja, de bocsi, de még plusszba 18%-ot!
Húúúú, ha 15 év, akkor nincs miért aggódnod! :D
Hát, ha jól számoltam, akkor 52900 Ft körül lesz a táppénzed! De ne kövezz meg, ha mégsem pont ennyi:D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy,nem sok de ez van,inkább itthol vagyok mint a babámnak valami baja legyen:-)
2009. szept. 23. 12:43
5/5 anonim válasza:
Így van. Mikor én eljöttem táppénzre nagyon üresnek éreztem az életem, de ma már nagyon örülök, hogy így döntöttem, mert így mindeig tudok a picire koncentrálni és élvezhetem a terhesség minden percét.
Amúgy meg, ha azt nézed a bejárás, a kaja, a ruházkodás majdnem az egész többletet elviszi.
Boldog babavárást!
37 hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!