Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ha már nembirom...

Mit csináljak ha már nembirom a házimunkát de lelkifurdalásom van e miatt?

Figyelt kérdés
Mosást,mosogatást,felmosást,fözést megcsinálom de utána már mozdulni se birok.38 hetes vagyok.ablakot kéne pucolnom,port törölni meg ilyeneket.
2009. szept. 23. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szia!

36 hetes km vagyok es en is kb.igy vagyok vele...fozes mosas ,takaritas,bevasarlas...na de ablakpuculas,vagy kezzel mosas(van mosogep de van amit kezzel szeretek:)),szoval van amit en sem vallalok mar be,persze szerencsem van anyosommal,mert sokat segit de ha belekalkulaljuk,hogy eppen ujjitunk...es nalam meg pont mostanaban indult be ez a feszekrako oszton is...szoval van es meg lenne dolgom eleg is,na de ahogy egy jo ismerosom mondta,a gyerek ugy se arra fog emlekezni,hogy makulatlan volt-e az ablakod:)en legalabb is ezzel nyugtatom magam...probalom:)konnyu szulest kivanok:)

2009. szept. 23. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

A párom nekem is pont ezt mondta, amit az előző válaszoló. Mármint, hogy a gyereknek úgysem az a fontos, hogy makulátlan-e minden ! :D

(Utolsó előtti voltam)

2009. szept. 23. 17:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Minden kedves válaszolonak köszönöm szépen:)

Megprobálok pihenni és nektek is könnyü szülést kivánok és egészséges babát:)

2009. szept. 23. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
39hetes vagyok, nekem nincs segítségem senki a férjemen kívül, úgyhogy tegnap rendbe vágtam a lakást, ablak pucolás, porolás, felmosás és minden egyéb. Szerencsére én még bírom, de muszáj, mert a férjem dolgozik. Persze segít, amiben tud, de azért az ablakpucolás szerintem nem férfinak való.
2009. szept. 23. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ablakpucolás PONT férfinak való:), a mosás vasalás főzés az nem, de az ablakmosás IGAZI FÉRFIMUNKA :)
2009. szept. 24. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!