Mit csináljak ha már nembirom a házimunkát de lelkifurdalásom van e miatt?
Oh, hagyd abba a házimunkát sürgősen!!!!! Mindennapos vagy, egy rossz mozdulattól leválhat az amúgy is már "instabil" méhlepény, akkor meg jön a sírás-rohanás-mentés!
Kérj meg valakit a házimunkára, család, barát szomszéd, vagy fizess pár ezer forintot érte, ha így sem megy hagyd a fenébe, majd az urad kitakarít, elmosogat, nem fog leesni a karikagyűrű a kezéről, szegény dolgozó apuka:)
Komolyan, piríts rá, biztosan segít!
PIHENJ!!!!
Szia!
De. most azonnal állj neki. Hogy gondolod, hogy 38 hetesen nem pucolsz ablakot és nem rohansz végig sikálni az egész lakást... én ezt nem is értem....38 hetesen, nagy hassal (ami már ilyenkor eléggé húz lefelé!) min.3 kg babával... hát én tényleg nem is értem ezt.....
Már nekem is nehéz. Szintén 38 hetes vagyok. A mosogatás és mosás, felmosás még megy, de ennél többet nem is csinálok. A férjem porszívózik, nem is engedi hogy én csináljam. Az ablakpucolást anyukámék megcsinálták, így az kész van. Még talán a portörlés van, amit azért hetente megcsinálok. Nem kell mindent egyszerre megcsinálni. Minden napra valami, vagy közben pihenj le 1-1 órára. Én a vasalást szoktam úgy csinálni(nekem ülve nem megy, kényelmetlen és a babámnak sem tetszik) hogy ameddig bírom vasalok, aztán ledőlök egy negyed órára, majd folytatom.
Ne erőltesd meg magad! Kitartás, már nincs sok hátra! Könnyű szülést kívánok!
38 hetes kismami
Én is még csak 30 hetes vagyok, de már egy hónapja nem engedte a férjem, hogy ablakot pucoljak, pedig még most is simán megtudnám. De tényleg nem jó már ilyenkor sem létrátmászni, székreállni, nyújtózkodni, 38 hetesen meg főleg ne erőltesd meg magad. A a portörlés abból állna, hogy leveszed a csetreseket és alatta letörölsz, hát állj neki ha bírod, mozgásnak nem árt, de ha már kicsit is nyújtozkodni, székreállni kell, akkor ne!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Az ablakpucolás megvár, a babus akkor is szívesen megy haza veletek, ha netán nem látna ki az ablakon :o) de gondolom, hogy nem is erről van szó, hogy nem lehet kilátni, nem igaz? :o)
Kitartást még erre a két hétre és ne érezz lelkifurdalást. Inkább a babáddal foglalkozz, és készülj a szülésre pozitív gondolatokkal!!
37 hetes vagyok és tökéletesen megértem, hogy ezen örlődsz. Tanulj az én példámból. 1 hétig sikáltam mindent, hogy rendben legyen minden a pici érkezésére.
Megpucoltam az ablakokat, 2 napra rá esett az eső, összevágta megint, a legyek meg jól le is kakálták.
Letörölgettem mindent, lepókhálóztam, erre ha besüt a nap már látom, hogy megint poros minden és azért van megint pókháló is.
Majd sírva fakadtam, mert abban a hétben minden este úgy feküdtem le, hogy megszólalni nem volt erőm.Sajnos segítségem nincs, a párom állandóan dolgozik, mire hazaér hulla. Így nekem kell csinálni mindent. De eldöntöttem, hogy teszek az egészre egy nagyot. Ha majd meglesz a picurka és úgy lesz energiám megcsinálom, amit kell és kész.
Az kövezzen meg, aki segítség nélkül mindent rendbevág és még ki is piheni magát, amikorra szülni megy.
Most sokkal fontosabb dolgunk van, mint a takarítás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!