Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz, vagy a gyermek...

Abortusz, vagy a gyermek megtartása fiatalon?

Figyelt kérdés
17 éves lányom babát vár. 5 hetes terhes. Teljesen ki van borulva, el van keseredve, tőlem várja a megoldást. Nem értem, hogy történhetett, sosem volt itthon tabutéma a szex, tudta, hogy, miként kell védekezni. Én fiatalon szültem, nem voltam felkészülve, de tényleg nagyon nagyon igyekeztem jó anyja lenni. Ennek ellenére biztos sokat hibáztam. Tudom milyen volt,korán anyává válni, segítséggel is nagyon nagyon nehéz. Nem ezt az életet szántam a lányomnak. Másrészt nem akarom, hogy olyan döntést hozzon, amit később megbán. Vagy, hogy meddővé váljon... Neki kéne dönteni, de annyira kétségbe van esve, szinte tőlem várja a választ, a megoldást. Én egyelőre hirtelen rémületből annyit tudtam neki mondani, hogy bárhogy dönt mellette állok, akár a babát is felnevelem, ha kell... De valami kézzelfoghatóbb tanácsot kéne adjak... Ez most nehezebb, mint anno az én döntésem.

2013. ápr. 11. 17:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%

De jó anya vagy te, kérdező! Remélem egyszer majd én is ilyen leszek!

Gratulálok nektek! A lányod hogy van, minden ok? Hányadik hétben jár?

Az "apuka"...szóra nem érdemes. Ezt a viselkedést, Úristen... szánalmas dögök léteznek ebben a világban.

2013. ápr. 15. 16:42
 32/32 anonim ***** válasza:
64%

22-es vagyok. Igen, nyilvánvaló volt a helyzetből, hogy a gyerek apja kb. valahogy így áll az egészhez, azaz nem érdekli a baba és a lány sorsa.

Mindig elsősorban a nő döntése kell legyen egyébként is, mert az ő teste. És igen, ha meg tudta csinálni, akkor vállalja a felelősséget vagy ha nem vállalja, akkor sem állhat a nő útjába. Egyébként, valahogy úgy van a törvény szerint is, hogy csak a szülő nő dönt, senki nem kényszerítheti őt, hogy elvetesse, még ha kiskorú, akkor sem. ennek a pasinak a hozzáállása meg külön undorító. Persze, ő nem adja fel az ígérkező karrierjét, hogy családot alapítson. Mert ugye túl fiatal szerinte hozzá a lány. Csak akkor nem tartotta túl fiatalnak, amikor 1 évig hitegette és teherbeejtette. Nem kell az ilyennel foglalkozni. Biztos lesz majd a kicsinek pár év múlva egy csodás nevelőapukája, aki szeretni fogja a mamát is és őt is, és lesznek majd tesók is.

2013. ápr. 15. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!