Lehetséges ez ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
:)
Lassacskán 10 hetes terhes leszek, és úgy látom hogy domborodik a méhem. Nincs hasam, nem nő szó sincs ilyenről tudom késöbb látni majd. DE, lehetséges, hogy ilyen fiatalon már domborodjon a méhem?
#méh #domorodik
2012. dec. 11. 19:56
1/3 anonim válasza:
Persze, simán, főleg, ha vékony vagy, akkor feltűnőbb. Nekem már 9hetesen kismama nadrág kellett, igaz, 49 kilóval indultam, de a kis domborulatot ki lehetett tapintani.
2/3 A kérdező kommentje:
hát magas, 180 cm vagyok de 78 kg szval olyan arányos, viszont az igaz h a csontom is ki volt anno elöl, volt kis hasam de lentebb csontos voltam, ám most domborodik :)
2012. dec. 11. 20:25
3/3 anonim válasza:
Nekem is domborodott már 9-10 hetesen, oersze csak én meg párom láttuk, de egyértelmű volt... Aztán átvette a helyét a puffadás, estére mindig olyan gömbölyű vagyok mint egy jól lakott ovodás, aztán reggelre eltűnik (najó már egyre kevésbé).
12h+3n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!