17. hetes vagyok. Majdnem egyfolytában pisilnem kell. Szerintem nem vagyok felfázva. Ebben az időben ez normális?
Figyelt kérdés
2008. jún. 13. 09:45
1/9 anonim válasza:
Szia! Sztem normális, én is küszködök vele. Állítólag a bébi nyomja a hólyagot.
2/9 anonim válasza:
Én is 17 vok és én is sokat pisilek, de én ezt annak tulajdonítom, hogy majdnem napi 3 liter folyadékot iszok.:) Eddig ez nem volt jellemző. Szerintem egyébként normális dolog, én addig nem aggódom, míg nincs túl sok folyásom meg viszketés meg hasonlók.
3/9 anonim válasza:
Csajok!
Lesz ez még rosszabb is!:)
38 hetes kismami
4/9 A kérdező kommentje:
Elmegyek wc-re,pisilek,felállok és megint kell.Ha mégis fel vagyok fázva,az nagy baj?
2008. jún. 13. 09:54
5/9 anonim válasza:
Szia én kb 5 hetes vagyok és nekem is állandóan kell. esténként lefekvés előtt elmegyek és 10perc múlva megint kell. akkor kijön pár csepp, visszamászom az ágyba, és pár perc múlva megint érzem, h nyomja a hólyagom...
6/9 anonim válasza:
Szia, normális! Én mióta terhes vagyok, sokkal többet járok pisilni, mint amúgy, éjszaka is fel kell kelnem egyszer... Én most vagyok 21 hetes. Valóban azt meséli minden "nagyterhes" és anyuka, hogy a végén a legborzalmasabb: fél óránként kell menni, mert annyira nyomja a kisbaba, noha nincs is semmi a hólyagban.
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok még 1x. Most olvastam a kommented, na ennyire azért nekem még soha nem volt durva - a terhesség vége felé szokott ilyen lenni állítólag.
8/9 anonim válasza:
A 2. hozzászóló vagyok, nekem is olyan, hogy pisilek és amint eljöttem a mosdótól, érzem hogy kb fél órán belül majd megint kell mennem/mennünk.:)
De engem nem zavar. Meg olvastam, hogy a babák bent is még a pociban kb 40-45 percenként pisilnek magzatvizet. Így legalább együttérzünk vele milyen is az.:)))
9/9 anonim válasza:
Szia. Én is 17 hetes vagyok, és pont tegnap este volt ilyen! Alig fejeztem be a pisilést, máris újra kellet :). Ilyenkor ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!