Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy már legalább 3 hete egyfolytában fáj a hátam? Nektek is fáj?

Figyelt kérdés
21 hetes kismama
2011. máj. 10. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem végig fájt, de én derékbeteg vagyok. Sokat segített a hátizomtorna meg a hasemelő.
2011. máj. 10. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a fájos dolgok normálisak, hiszen az egész testünk átalakul. Nekem is fáj. Próbálj meg pinenni. lábadat felpóckolni, amikor csak tudod.

Kitartást!

22 hetes km

2011. máj. 10. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A 20-25. héten van ez a baja mindenkinek, úgy látom! Nekem is akkor volt, és azóta is mindig ilyen idős kismamák írják.

El fog múlni egyszer csak, ne félj.

Tágulsz.

Én akkor 50 méter gyaloglás után derékgörcsöt kaptam, nem tudtam ülni, mert mintha karóba húztak volna...

2011. máj. 11. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Tényleg elmúlik? Fú ennek szívből örülnék. Jön a nyár és szeretném aktívan tölteni, már amennyire lehet. Séta, ilyesmi. És kb. mikorra múlik el?
2011. máj. 11. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!