8 hetes terhes vagyok és folyamatosan büfögök. Mással is volt ilyen? Elmúlik ez valamikor?
2011. ápr. 8. 19:24
1/10 anonim válasza:
Nem vagy te véletlenül nagyon savas?Lehet,hogy attól van.Egyél kölest.:) az felszívja.
2011. ápr. 8. 19:29
2/10 anonim válasza:
Én is most folyton büfögök meg picit émelygek ezzel párhuzamban, pedig nem vagyok terhes (de hátha mégis) és 1 hetem van a nemvártig.
Első válaszoló hogy érted, hogy savas?
Ha valaki savas az nehezen esik teherbe? Mert én most hirtelen erre következtettem...és akkor aggódom...
2011. ápr. 8. 19:50
3/10 anonim válasza:
Szerintem simán arra gondolt, hogy sok a gyomorsava és ezért a böfögés :) Nyugi, a teherbeesést nem befolyásolja :)
2011. ápr. 8. 19:52
4/10 anonim válasza:
Köszi! :)
És ti is émelyegtek a büfögéssel párhuzamban?
2011. ápr. 8. 19:54
5/10 anonim válasza:
Nem vagyok terhes, bár nem jött még meg pedig már bőven ideje lenne, viszont a szexmentes 1 év feltételezhetően 0-ra csökkenti a terhesség esélyét:D Az émelygés sok mindentől lehet, jelenthet babát is, jelenthet sima elrontott gyomrot is, én szurkolok,hogy nálad a babát jelentse :)
2011. ápr. 8. 19:57
6/10 anonim válasza:
19:54-es vagyok
vagy jelenthet mensit is...:(
1 hét múlva lenne esedékes.
Kedves kérdező! bocsi hogy belekérdeztem.
2011. ápr. 8. 20:00
7/10 anonim válasza:
Menstruációt? Hát, szerintem akkor már inkább gyomorrontás. Nekem a görcseimtől szokott néha émelygős érzésem lenni, de görcsök előtt soha. És azért 1 héttel menstruáció előtt szerintem korai lenne kijelenteni, hogy annak a tünete, kivéve, ha majdnem minden ciklusban a vérzés előtt 1 héttel már jelentkezik ilyen formában a vérzés előjele.
2011. ápr. 8. 20:03
8/10 anonim válasza:
Én is egyfolytában büfögtem és ráaduásul még alul is távozott a szél, bármit ettem :((( Nekem alap is sok a gyomorsavam, szintem marokszám ettem a Rennie tablettát (ezt lehet), de nem sokat segített, elmúlt pár hét múlva, aztán a vége felé ismét visszajött, amikor már a picilányom nyomta az egész belsőmet.
Most a kistesót várjuk, ugyan még csak 5 hetes vagyok, de már most is kezdődik a gázosodás :((
Fel a fejjel, jobb lesz egy darabig!
Boldog babavárást, használd ki!
2011. ápr. 8. 20:55
9/10 anonim válasza:
Kb a 6 héttől büfiztem 3,5-4 hónap végéig. 0-24-ig masszív hányinger is társult hozzá, de olyan, hogy sokszor imádkoztam inkább hánynák. Várja az ember a megkönnyebbülést. Nem a sok gyomorsav okozza. Babás vagy:-) nekem kb napi 50 büfi jött, és nem épp azok a szolidak,mint egy kocsis... ezért nem is mentem szinte emberek közé... kitartást kívánok!!!!
2011. ápr. 9. 07:15
10/10 anonim válasza:
:) Aha :). Én is végig disznólkodtam a terhességem. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!