Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha 22 hetesen...

Normális, ha 22 hetesen egyfolytában fáj a hasam alja?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy ez keményedés-e, vagy csak pusztán fájdalom.Főleg akkor, ha a székről felkelek, és menni is alig tudok.Biztos,hogy néha keményedik is, mert olyankor tényleg kemény, és csak 1-2 percig tart, de nem mindig...Kb 1 hete ennyire intenzív.Véleményetek?
2009. nov. 11. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem, h én is panaszkodtam ilyenekre akkoriban.

Nő a méhed, az jár ilyen fájdalommal. Ne tegyél hirtelen mozdulatokat, nyugodtan lassulj le, ha 3 perc míg felkelsz, akkor annyi, ezzel ne törődj. El fog múlni nem sokára. Majd akkor jön elő újra, mikor igazán nagy lesz a pocakod.

2009. nov. 11. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem az állandó hasfájás egyáltalán nem normális, de azért nem kell egyből rosszra sem gondolni. A fájdalom lehet, hogy csak a méhed tágulása, illetve a belsőd átrendeződése miatt van, vagy a baba nyom éppen valamit. A keményedés, ha csak egy-két perc, akkor normális, ezek a méhösszehúzódástól vannak, meg érezhetsz menstruációs fájdalomhoz hasonlót is emiatt. Mindenképpen szólj a dokidnak, és mondd el részletesen, mit érzel, ő majd megnyugtat, és megmondja mit tegyél. Nekem a keményedések 10 percig, néha fél óráig is eltartanak, sok magneB6-ot kell szednem, és azonnal pihennem, ha fáj, vagy kemény, sőt, a bort is előírta a dokim, naponta egy-két kupicával.

Boldog babavárást! 24 hetes km

2009. nov. 11. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Említsd meg a dokidnak. Valószínüleg több magnéziumra lesz szükséged. Magnézium Citrát, de ezt az orvos fogja neked javasolni. Én 21. héttől keményedtem és befeküdtem a kórházba infúzióra, utánna pedig extra adag Mg kellett szednem. A hasam alja fájt és keményedtem. A tünet megegyezik.

37km

2009. nov. 11. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyen idős terhesen nekem is fájt.Mindenképp orvos, biztos megvizsgálja a méhszájadat.Nekem 3*1 MagneB6-ot kell szednem azóta is, de semmi más bajom nincs azóta.

34 hetes km

2009. nov. 11. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!