Egyfolytában aludnék, pár napja. 30 hetesen nem korai még?
Figyelt kérdés
Egyfolytában aludnék, pár napja.Pedig átalszom az éjszakát, napkôzben is egész nap csak szunyálnék, állva, ulve mindenhogy...Olyan vagyok mint egy gyerek, nyugôs vagyok, ha nem aludhatok :)Nem szulés elôtt szokott ez lenni??Vagy ez az idô?Olyan fura...2009. febr. 9. 12:09
1/4 anonim válasza:
megnyugtatlak, nem vagy egyedül... :)
2/4 anonim válasza:
én is így voltam, vagyok. Azért vannak olyan napok amikor meg teljesen fitt vagyok, szóval nem biztos, hogy már a végéig ilyen kómás leszel:-)
minden jót
üdv:36 hetes
3/4 anonim válasza:
Én 29 hetes vagyok, és állandóan fáradt,álmos. Már sokszor elegem van magamból, hogy ilyen fáradt vagyok. Az első 3 hónapban voltam így, meg most egy hete. A párom azon aggódik, nehogy így maradjon, ha a pici megszületik. Úgyhogy ne aggódj, más is van így.
4/4 anonim válasza:
36 hetes vagyok es meg dolgoznom kell. MA sikerult elaldunom a munkahelyemen..........
Nem vagy egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!