Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől volt publikus...

Hányadik héttől volt publikus a terhességetek?

Figyelt kérdés

A családnak mikor mondtátok el? A munkahelyen mikor közöltétek?

A munkahelytől tartok egy kicsit. Mi van, ha jönnek a rosszullétek és nem tudom titkolni. Mindenképp érdemes megvárni a 12.hetet? A munkáltató nem rúghat ki 12. hét előtt sem?

Elvileg nem fenyegetne ez a veszély, azért mégis tartok tőle, hogy mit szól a főnököm

Tapasztalatok?

2013. ápr. 11. 11:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok a válaszokat!

Megnyugtattatok! :)

Attól féltem, hogy kirúghatnak, ha megtudják.

Állami szférában dolgozom, s penge élen táncol mindenki. Nemrég átszervezés miatt átkerültem egy másik osztályra, s bár nincsenek a babák ellen, de mivel félig új a munkaköröm, féltem, hogy ha megtudják, indok is lehet!

Bár ha nagyon akarnak, nem kell találni indokot... :(

A lényeg, hogy aki helyére kerültem is most gyed-en van. és azt hitték, "kitartok" addig, amíg ő vissza nem jön.

De ha írásban adva lefedem magam a kirúgástól, akkor megnyugodtam. :)

2013. ápr. 11. 15:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Leginkább azért buknék le igen hamar, mert a sok vizsgálat miatt szabit kell kivennem, s akkor helyettesíteni kell a munkámban, s azt nem mindig egyszerű megoldani, tehát már a sok hiányzással felhívom magamra a figyelmet.
2013. ápr. 11. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!