Ez a pocak még nincs leszállva igaz? És egy kis tippelős? Hét, nem, esetleg plusz kiló?
Figyelt kérdés
Még 1-2 hétig nem várható szülés ugye?Vagy attól még megindulhat a szülés ha nincs leszállva a pocak?Az,hogy nincs leszállva,az azt jelenti,hogy még nincs beékelődve a baba feje a medencébe,ugye?
Itt a kép:
A kezdő súlyom 78,5 kiló volt,és első baba lesz.
2013. ápr. 10. 21:55
11/12 anonim válasza:
Leszállt a hasam, a ki írt napon beindúlt a szülés, még sem akart kibújni a baba!
Az egyik doki felnyúlt, húzta a babát, a másik nyomta ki a hasamból, én nyomtam, de meg sem mozdult a baba!!!
Császármetszés lett a vége
Attól hogy leszáll a pocak, még bármi lehet!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Értem kedves utolsó..de a lényeg az,hogy rendben ment a császár és jól voltatok mind a ketten :)
2013. ápr. 11. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!