Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a pocak még nincs leszállva...

Ez a pocak még nincs leszállva igaz? És egy kis tippelős? Hét, nem, esetleg plusz kiló?

Figyelt kérdés

Még 1-2 hétig nem várható szülés ugye?Vagy attól még megindulhat a szülés ha nincs leszállva a pocak?Az,hogy nincs leszállva,az azt jelenti,hogy még nincs beékelődve a baba feje a medencébe,ugye?

Itt a kép:

[link]

A kezdő súlyom 78,5 kiló volt,és első baba lesz.

2013. ápr. 10. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36+1 fiú Nincs leszállva.
2013. ápr. 10. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Arra tudok válaszolni,hogy nekem sem szállt le a pocakom még a szülés napján sem,szóval erre ne alapozz :)
2013. ápr. 10. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:

+25kg

csaj

8 hónap

2013. ápr. 10. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincs is nagy hasad. En 7 honaposnak mondanalak.
2013. ápr. 10. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Nincs leszállva.Mikor én az elsőt vártam rögtön tudtam mikor már le volt szállva. Te is észre fogod venni ha leszáll ;) az olyan tök más :))) De fain! Úgy irigyellek!!!!! :) ;)
2013. ápr. 10. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
38 kislány
2013. ápr. 11. 01:35
 7/12 anonim ***** válasza:
37 hét fiú es mondjuk +12 kg
2013. ápr. 11. 06:43
 8/12 anonim ***** válasza:
34 hét, lány, + 28 kg?
2013. ápr. 11. 07:12
 9/12 anonim ***** válasza:

35.hét és kislány:)+12kg Nincs leszállva a hasad:)

Amúgy igen attól függetlenül,hogy nincs leszállva még szülhetsz bármikor.Nekem 32.héten szállt le és a 42.héten született a fiam.

2013. ápr. 11. 10:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Itt vagyok már..köszönöm szépen mindenki válaszát és persze a tippeket is. :) Pedig kedves 4-es ha hiszed ha nem,nem 7 hónapos vagyok,hanem 9 :)

És az első válaszoló teljesen jól tudja,hogy hanyadik hét!!És ez nekem elég gyanús..ismerjük egymást??Honnan tudtad,hogy 36+1 hetes vagyok a képen??

Ja és kisfiú lesz,és +14,5 kilónál járok. :)

Én csak azért vagyok megijedve,mert a sógornőm tesója szombaton szült(37 hetes volt),és sajnos neki sem volt beékelődve a kicsi buksija,és ezért elakadt a szülőcsatornában,már úgy volt,hogy császározzák,de a doki felnyúlt és helyre tette a babát,meg közben a csaj nyomott is és így ,,ugrott,, a gyerek a helyére és így szült meg hüvelyi úton..és én nem szeretnék így járni,hogy nekem is elakadjon emiatt és fel kelljen nekem is nyúlni,vagy rosszabb esetben pedig császározni!!

2013. ápr. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!