Egy kis tippelős? Hány hetes pocak? Esetleg plusz kiló?
Már a nemét meg sem merem kérdezni,már tudom,hogy mit fogtok írni a nemre :D
Így néztem ki 6 hetesen:
És így most:
Ja és szerintetek nagyon kövér kismama vagyok?? :(
Mert én úgy érzem magam mint egy töltött fóka :( Semmi nőiességet nem érzek magamban :( Félek,hogy szülés után is ilyen pingvin maradok!!Leszek én még olyan ,,vékony,, mint 6 hetesen? (78,5 kiló voltam akkor)
Nem akarlak elkeseríteni, de 6 hetesen sem voltál túl könnyü. Habár kinézetre semmi baj nincs ezzel.
Én most 30-40-ik hét körülre tippellek.
Hogy leszel-e annyi, csak rajtad múlik. Most jó hogy így érzed magadat, mindenki így érze.
Igen tudom,hogy ott a dátum kedves második,de azért írtam ki így,hogy még ne kelljen nektek számolgatni vissza,hogy akkor most az első képen hány hetes is voltam?! Így nem könnyebb?? :D
Viszont nem tippeltél!! :))
34 hét, és szerintem max 7-10 kg pluszod van :D
De szerintem nem vagy kövér. Engem 80 kg-nak néznek, de 93 vagyok, és nem érzem magam kövérnek...
Biztos leszel annyi, hiszen lemegy az majd, ha rohangálunk a gyerek után :)
39hkm
Na jó,úgy látom már nem jön több tipp.
Az egyikőtök eltalálta a hetet,pont ma vagyok 34 hetes,kisfiú lakik a pocakomban,és 13 és fél kilót híztam eddig.(91 kiló 90 deka vagyok).
28 hétre tippeltem volna :) És kisfiúra :)
Nem vagy töltött fóka, ne is gondolj ilyenre :) Várandós kismama vagy, és szép :)
Ha megszületik a baba úgy is lemegy jó pár kiló, és a többi meg rajtad múlik... még vékonyabb is lehetsz :)
Én 85 kilóval kezdtem az első terhességem, 100 kilósan mentünk szülni...rá 2 évre jött a 2. baba, 65 kilóról indultam, 79 voltam szülésnél, és most a 3. babánál 60 ról indultam, most vagyok 67 és 28. hétben :)
Úgyhogy nincs veszve semmi :D Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!