Ti éreztetek 4-5 hetében a hasatokban csipkelődéseket? És a jobb oldalamon a hasamban vannak kisebb fájásaim. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 16:31
1/7 anonim válasza:
Ezek normális jelenségek, nyúlnak a szalagok, ezért van a csipkelődés, és a fájdalom azért, mert nő a méhed, változik, ezt érzed.
2/7 anonim válasza:
igen, ahogy az első is írta, a szalagok nyúlnak, nő a méh, helyet csinál a baba és a szervezetedben egy csomó minden átrendeződik. nekem csipkelődés nem volt, de nyillalás, pici deréktáji görcs és húzó rézés igen. amíg ez nem elviselhetetlen, csak olyan jelzésértékű fájdalom, addig teljesen normális, nem kell aggódnod miatta :)
3/7 anonim válasza:
Csak azért érzed mert csak a terhességre figyelsz, ha nem tudnád fel se tűnne.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát , amúgy az elsőnél nem éreztem ilyen jeleket és az első az kislány lett..
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2013. ápr. 10. 18:19
5/7 anonim válasza:
szerintem talán a koroddal lehet összefüggésben. persze ez se biztos, de álítólag az idősebb kismamák jobban érzik ezeket a dolgokat :). rám igaz
6/7 A kérdező kommentje:
csak 25 vagyok :)
2013. ápr. 10. 18:26
7/7 anonim válasza:
akkor biztosan nem erről van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!