A babát érzem? Néha jobb néha a bal felemen ugy erzem mintha a baba kinyomná magat. Az a fele a pocimnak olyan kemeny, majdnem mintha egy kisebb kolabda volna odabenn. A masik fele a pocimnak meg puha
ez a baba?valoban igy kinyomjak magukat?a holyagomat is szokta nyomni
13+3 hetes
Én ennyi idősen nem éreztem ilyet, igazából semmit sem éreztem a babából. Szerintem csak keményedik a pocid. Ő még nagyon pici ahhoz, hogy így ki tudja nyomni magát.
A végefelé majd kemény lesz. Már néha attól félek kiszakad a hasfalam.
37heteske
Szia!
Hát nem tudom, én 17 hetes vagyok, és nekem a jobb oldalon keményebb a pocakom, tegnap tűnt fel igazából. De ha visszagondolok, akkor mintha korrábban is az az oldal lett volna keményebb. Kicsit aggódok is, hogy nem kellene-e néha átvándorolnia a bal oldalra... Viszont mindig a bal oldalon érzek egy kis kapirgálás, már ha érzek, és nem tudom, hogy ez a babó e?
Neked mindig egy oldalon kemény?
Szia!
Szerintem lehet a baba mozgása. Én a 16. héten kezdtem el érezni, hogy mocorog. Azóta egyre aktívabb, most már ott tartunk, hogy reggelente ki akarja fejelni a hasam. Nem mindenki egyformán érzi a magzat mozgást, ez baba és mama függő is lehet. Az egyik ismerősöm például a 23. hétig semmit nem érzett. De hallottam már olyat is, hogy a kismama már a 14. héten érezte, hogy mozog a babája. Lehet, hogy előre haladott a terhességed és azért érzed már 13 hetesen. Az biztos, hogy ilyenkor már UH-n is lehet látni ahogy mozog a baba. :)
Nagyon szép baba várást kívánok! 18 hetes kismama
Szia, ilyen nekem is volt, kb.15 hetesen éreztem mintha egy kis labda kinyomná magát, én azért gondolom hogy a baba lehet, mert ha odatettem a kezem elvándorolt, és nem éreztem amúgy semmit, keményedést stb. Mostmár szoktam néha keményedni, de akkor az egész méh keményedik!
Boldog Babavárást! 24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!