Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek terhességem...

Mi a véleményetek terhességem történetéről?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 10. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia. Nagyon megrendített a történeted. Én is kiakadtam volna de leginkább ez a rendellenesség keresés miatt. nagyon is megértem a helyzeted. Nekem a lányom születése után volt depresszióm, de az már nagyon jó jel hogy felismerted hogy baj van! A házimunkával én úgy vagyok hogy első a gyerek, második a házimunka és ha valakit ez zavar hogy nincs kész akkor jöhet és megcsinálhatja helyettem. Persze elsőnek mikor a lányomat szültem kb 4 éve akkor teljesen kiakadtam hogy rossz anya vagyok mert nincs tejem, rossz anya vagyok mert epekövem lett és minden második nap az ügyeleten kötöttem ki epegörccsel, dolgoznom is kellett mert a munka mellől mentem szülni és itthon bevállaltam hgoy csinálom ugyanúgy. Plusz még a háztartás. Nekem még ott volt anyósom is aki jött a hülye babonáival és értelmetlen tanácsaival hogy a gerek azért nem alszik mert szemmel verték...stb stb. Nem tudsz mit csinálni, csak azt hogy belenézel a tükörbe, és igenis vegyél erőt! Ott egy picibaba aki csak téged imád, tőled függ a pici élete csak benned bízik, őt el kell látnod, neki szüksége van egy kiegyensúlyozott, boldog anyukára. Aztán ott a párod aki igazán egy angyal hogy még munka után segít a házimunkában! Az pedig hogy híztál, tapazstalatom szerint a férfiak imádják a dús kebleket. Gondolom azért megnőttek azok is! Öltözz úgy mikor hazajön, hogy szexisnek találjon. Az én párom is sokszor mondja amikor nyaggatom hogy miért nem bújik hozzám, hogy az a baj hogy itthoni, "munkás" ruhába várom haza és attól ne mindul be a fantáziája. Én pl csináltam azt is hogy egy szál törülközöben elsétáltam mellette míg ő nézte a tv-t, aztán véltlen törölköző nélkül is. Persze tetszett neki a látvány pedig én rajtam is 16kg plusz volt! Én 4 hónapig tudtam szoptatni, akkor jött meg először negyedére csökkent a tejem sjanos. De ezzel egyidőben elhatároztam hogy ez azért történt így hogy végre visszanyerjem a régi alakomat. Nem csináltam semmit csak kiiktattam a szénhidrátot az ételeimből. Se kenyér se krumpli se rizs se tészta se cukor! Egyedül a kávét ittam meg cukkorral mert az nem ment anélkül! És heti egy kilótól szabadultam meg. Nyáron kezdtem és decemberre karácsonyra visszanyertem eredeti alakomat! És egyáltalán nem esett nehezemre! Finomakat ettem ígyis és sokat! Sok sok zöldség sovány húsok, tojás. És sok ásványvíz! volt hogy anyári melegben naopi 4,5 litert megittam!! Sok sikert hozzá és ne add fel az eleje nagyon nehéz, de meglátod megéri majd mikor látod az elégedett kisbabádat, ahogy rádmosolyog! Hidd el hogy jó dolog anyának lenni csak bele kell rázódni. ÉN 27 éves vagyok van egy 3,5 éves lányom egy 1éves fiam, és most szeretném már a következő babát!
2013. ápr. 10. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Én azt mondom mindennek megvan a maga oka. Biztos, hogy Isten vagy akiben hiszel, azért rendelte így neked, mert biztos volt abban, hogy Te ezen végigtudsz menni.

A lényeg, hogy van egy egészséges gyermeked. Az hogy a párod szeret.

Rajtam is maradt plusz pár kiló, és még mindig szoptatok, erre kiderült, hogy újra gyermeket várok, picit én is félek, hogy ne szedjek fel túl sokat ezzel a terhességgel, és a párom szeressen, kívánjon stb.

De ez még nálunk messze van.

Idővel leadod a plusz kilókat, és gyönyörűbb leszel, mint valaha.

Légy boldog, hogy Te kaphattál gyermeket. Gondolj bele, milyen azoknak, akik próbálkoznak és évekig nem jön össze.

Sok boldogságot!!!

2013. ápr. 10. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Hogy neked mennyi bajod van és semmi sem tetszik...???

Összetettem volna a két kezem, ha 6 hónaposan az lett volna a legnagyobb problémám, hogy berendezzem a házamat. Én 9 hónaposan költöztem egyik albérletből a másikba + 2 ovis gyerekkel.

Fel a fejjel, becsüld meg azt amid van, ne azt nézd milyen lehetnél. Lásd meg a dolgok jó oldalát! végül egészséges a picid, ott a férjed, stb.megvan mindened ahogy olvasom.

szoptatás alatt is vissza lehet venni a hízlalósabb kajákból és mozogni ami jól esik.

írány ki a szabadba, süt a nap, itt a tavasz!!!

2013. ápr. 10. 10:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom a rossz oldaláról látod a dolgokat. Kemény az, amin keresztülmentél, az idegeskedés a baba miatt. Viszont lásd azt,hogy van házatok, nem kellett küzdeni a teherbeesésért, van egy szerető férjed, és legfőképpen egy egészséges kisbabád.

ne a plusz kilók miatt keseregj, lehet szoptatás mellett is szépen diétázni úgy, hogy az ne ártson, ahogy előttem is leírták.

A kemény hónapok után még mindig sokkal szerencsésebb vagy, mint itt sokan mások. Próbáld ezt a gondolatot magadévá tenni. Itt a tavasz, a napfény, a friss levegő csodákra képes. Sétálj nagyokat a gyerkőccel, jógázz, kicsit kocogj, és másképp látod a helyzeted. Úgy érzem most egy picit önsajnálatba torkollott a hozzáállásod. De ami igaz, az igaz, a terhességi depresszió nem tréfa. Ha te magad is erre gondoltál, akkor mindenképpen jó úton haladsz. Egyél sok gyümölcsöt, vitamint, állíts át az agyad pozitív üzemmódba, és a tavasszal együtt ezek csodákra képesek. Kitartást!

2013. ápr. 10. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:

kedves előttem szólók! Első válaszoló vagyok! Szegény kérdező pont azért látja ennyire sötéten és negatívan a dolgokat mert belesett ebbe a szülés utáni depresszióba. Segíteni csak akkor lehet ha megértjük hogy ő most mit érez. persze kívülállóként csak azt látjuk hogy "nyavajog"

olyanért ami nem is valódi ok. De nem egyszerű felfogni azt sem hogy hirtelen magányossá válik az ember ! Kedves kérdező fel a fejjel!

2013. ápr. 10. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:

persze, én egyetértek veled (4. válaszoló vagyok).

Azért mondom, hogy próbálja meg másik oldalról megközelíteni a dolgokat, és lehet, hogy ő maga is rájön, hogy milyen hálás lehet ezért a csodáért, hogy az idegeskedés után végül minden rendben van. Ez a lényeg.

Ami a terhességi depresszió valóban nem tréfa, ha nem tudsz kilábalni belőle kis relaxálással, jógával, sétával a napon, akkor egy kineziológust megérne a dolog, mielőtt súlyosbodik.

2013. ápr. 10. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni! És én nem is látom olyan negatívan a helyzetedet, mint ahogy azt lefested. A nők többsége szülés/gyerekvállalás után ilyen vagy hasonló helyzetben van, nem vagy kivételes/rendkívüli helyzetben.

Azt meg hülyeségnek tartom, hogy nincs szex házasság előtt, nincs összeköltözés házasság előtt..., becsúszik a baba, mert naptármódszerezünk, ezek butaságok, szerintem! De, ha te ezt választottad, akkor ne panaszkodj!

Egy 3 gyerekes anya

2013. ápr. 10. 11:12
 8/12 anonim ***** válasza:
27%
"vagy csak rám tört az erős rinyálhatnék?" Rad bizony. Komolyan sajnálnak, hogy ilyen nyafka vagy
2013. ápr. 12. 07:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántásból írom a véleményemet, de én nem látom annyira tragikusnak a történetedet.Nyilván a rendellenesség felmerülése borzasztó lehetett, de végül is jól alakult az is.Szerencsére.A többi amiről írsz, az meg minden anyának, nőnek a az élete lehetne.Igen, egy gyerek ezzel jár.Igen, a háztartás vezetni kell.

Hogy költöztél.Inkább örülj hogy volt hova, volt rá pénzetek.Meghíztál.Na és, majd lemegy, én is 20 kilót adtam le, nem görcsöltem rajta.Fél éves volt a fiam mikor elhatároztam.Két és fél éves koráig szopott, nem hatott ki rá.Megjött?Hát ez is természetes, meg az is hogy ilyenkor máskor látod a világot, lehangoltabb vagy.Mint minden nő.

Olyan dolgokat írsz le problémának, amik teljesen általánosak, minden nőt, anyát érintenek.Örülj a szerető párodnak, a lakásotoknak, és az egészséges babádnak.

Én két vetélés, halva szülés, egy hónap emelt ággyal fekvés nyári melegben, három hét kórházban fekvés után sem "sírok" a terhességem miatt, pedig talán még okom is lenne rá.

2013. ápr. 12. 09:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem írsz semmit?

Miért emelted ki a kérdést?

2013. ápr. 12. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!