Szedjek valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Múlt héten voltam először nőgyógyásznál, UH-n 5 mm-es petezsákot lehetett látni, majd 2 hét múlva kell visszamennem a szívhang miatt. :) Őszintén szólva hirtelen el is felejtettem megkérdezni, hogy hányadik hétben lehetünk, de szerintem kb. az 5.-ben. Ez lenne az első baba, szóval nem vagyok tapasztalt a témában. Most olvastam, hogy a folsav mennyire fontos, viszont a doki nem mondta, hogy kellene szednem. Szerintetek szedjek azért? Vagy úgyis mondta volna, hogyha szükségesnek tartja? Terhesvitaminok nélkül sikerült az első próbálkozásra teherbe esnem, ami persze jó hír, de közben nem vagyok az a makkegészséges fajta, elég könnyen meg szoktam betegedni (persze most különösen próbálok vigyázni magamra.) Szerintetek szedjek valamit?2013. ápr. 9. 14:41
1/4 anonim válasza:
Szia! Én szedtem a 7. héttől a 12. hétig, én csak azért mert a terhességem előtt dohányoztam jó pár évig.../amikor megtudtam leraktam azonnal/:-)) és én úgy gondoltam h kell a vitamin a szervezetemnek kicsit erősíteni vitaminokkal. Már nem szedem. De ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni. 17hkm Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
Én femibiont szedtem a teszt utáni hónapban, de sokat ettem tőle, így most váltottam Gravidára abból is csak 2-3 naponta szedek 1 szemet!
Vasat szedtem még, mert az se árt a babának és igen, a folsav nagyon fontos!
3/4 anonim válasza:
a terhes vitaminban benne van minden az mellé nem kell szedni semmit. Kivéve az elevitben mert abban nincs jód.
4/4 anonim válasza:
Terhesvitaminban mint az előttem szóló is írja minden benne van. Az, hogy szeded vagy sem az a te döntésed. Én nem szedtem, mert az orvosom nem javasolta, helyette sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam. E mellé szedtem folsavat, mert az a kicsi egészségének szempontjából nagyon is fontos. Én ittam multivitamin pezsgőtablettát, ártani biztos nem árt alapon. Illetve később szedtem 2-3 naponta kálciumot, és a megfázásos időszakban plusz C vitamint.Ja és persze magnéziumot végig.
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!