Ha a 28. heti ultrahangon azt mondta az orvosom hogy másfél héttel nagyobb és fejlettebb a babám mint a kora, akkor az azt jeletheti hogy másfél héttel hamarabb fogok szülni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 07:32
1/9 anonim válasza:
Nem jelenti azt. Csupán nagy babára számíthatsz. Ez még változhat a terhesség végéig.
2/9 anonim válasza:
Nem fog hamarabb születni, csak nagy baba lesz!
De ez sem biztos, mert lehet eddig nőtt gyorsan, majd eztán lassabban!
A babák nem úgy születnek, hogy ha eléri a 3,5 kg-ot, akkor beindúl a szülés!!!
3/9 anonim válasza:
na az tuti nekem közel 7 kilóra nem akartak kibújni:))nekem is 2 héttel nagyobb a koránál már majd a 12.héttől mégis itt vagyunk még egyben :)38+3 hkm
5/9 anonim válasza:
Nem ez egy tévhit.Mindig az utolsó menzitől számolnak az orvosok és csak nagyon indokolt esetben változtatják meg a szülés dátumát.Nekem folyamatosan 2 héttel nagyobb a babám, és ettől függetlenül maradt a kiirt időpontom.Üdv:37 hetes kismama
6/9 anonim válasza:
Nekem a 12 héttől mindig 2 héttel nagyobbnak mérték a kisfiam. Ettől még betöltött 40 héten szültem és tényleg nagy baba lett. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mennyire felelt meg a babátok becsült súlya a szülés után mértnek?
2013. ápr. 9. 10:52
8/9 anonim válasza:
Sehogy, mert a 36 héten azt mondták, hogy úgy 35500 gramm lesz és 4400 lett. :)
6-os voltam.
9/9 anonim válasza:
Plusz mínusz fél kiló tévedési arány van, mert még a legjobb ultrahangos sem tudja ezt pontosan megmondani. nekem is nagy babám volt, kb. 4 kg-nek mondták, 4430 lett. 1 héttel hordtam túl majdnem. Szóval, nem biztos, hogy hamarabb szülsz, ez nem függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!