25 hetes km vagyok. Valojában nincs még nagy hasam, de sokszor olyan kényelmetlen, amikor borotválom ott, vagy a lábam már alig birok oda hajolni. Veletek is igyvan? Hogy oldjátok meg legkönnyebben?
Hajaj, és még nehezebb lesz. A borotválás nálam kb fél óra, tükörrel próbálkozom. De nem egyszerű mutatvány. :D
A hajmosást én is úgy oldottam meg régen hogy behajoltam a kádba, ezt most is így csinálom, csak nem igazán hajolok hanem éppen hogy előredőlök egy kicsit, hogy a kád fölött legyek.
Kitartást! :D
38 hetes kismami
MIkor a férjemnek megemlítettem, hogy majd később segíthetne a borotválkozásban, azt hitte, szórakozok vele. Halálra nevetnénk magunkat közben.:) Én még csak 22 hetes vagyok, de nekem a zoknihúzással van gondom. És már pár hete készülök, hogy levágjam a lábamról a körmöt és kilakkozzam, de a körömlevágással eddig odáig jutottam, hogy naponta 1-1-et, ami már zavar, levágom. Fejet én is csak zuhanyozva mosok.
Ja, most jut eszembe, hogy nekem is bajos volt múltkor a lábborotválás! Nem bírom felhúzni a térdeimet.
Mekkora a hasad? Nekem 92 cm
Nekem is bajos a borotválkozás, már csak találomra, érzésre csinálom és nagyon óvatosan, de így is csak olyan lesz amilyen. Már én is említettem a férjemnek, hogy segíthetne, de ő fél, hogy megvág...
Zokni felhúzással nincs gond, de a cipő! Az már jó móka.
26 hetes kismami
Ja! és még valami!! Múltkor befestettem a férjemmel a lábújkörmömet erre mikor végzett lenéztem és látom hogy az egyik lábamon vörösek a körmeim a másikon meg lilák:)
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!