Apaságit szerintem a helyi önkormányzatnál.Mi inkább összeházasodtunk-amúgy is terveztük már-,36 hetesen,csak mi és a két tanú voltunk.Semmilyen költsége nincs.15 perc,rövid de szép és megható volt.Otthon tortáztunk,egy kis csokrom volt azért,vittünk fényképezőt.Én szívből ajánlom,ha mély a kapcsolatotok.Az anyakönyvvezetőnek meg csináltunk egy kis ajándékcsomagot.
2010. nov. 11. 12:14
2/13 anonim válasza:
-előző vagyok,még annyit,hogy a hkötéshez egy hónappal hamarabb be kell jelentkezni,amihez a személyi,lakcímkártya,születési akvi kivonat kell.
2010. nov. 11. 12:17
3/13 anonim válasza:
Mi pár hete csináltuk meg az apaságit.
Mind a kettőnknek be kellett menni az önkormányzathoz.Amit vinni kellett :kiskönyv,a nőgyógyász által kiállított papír a szülés várható időpontjáról,érvényes okiratok.Kb. 10 perc volt az egész,mindent lefénymásoltak,aláírtuk mindketten a papírokat és kész is.3 példányt csináltak,egy az önkormányzatnál maradt,egyet kaptunk mi és egyet a kórháznak kell leadni amikor szülni mész.Semmibe nem került,teljesen ingyen csinálták meg.
30hkm
2010. nov. 11. 12:32
4/13 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló, azt megírnád, hogy melyik önkormányzathoz kell menni? Az én állandó lakcímem szerintibe?
Köszi előre is!
2010. nov. 11. 12:36
5/13 anonim válasza:
Mi egy kis községben lakunk és a helyi önkormányzatnál voltunk.
30hkm
2010. nov. 11. 13:11
6/13 anonim válasza:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 11. 13:56
7/13 anonim válasza:
Mi már a második gyereknek csináltattuk éppen ma az apaságit, ahogy írták terhes kiskönyv, szem. ig. 10 perc sem volt és ingyenes. Úgy tudom az anya állandó lakhelye szerint illetékes anyakönyvi hivatal vagy önkormányzat csinálja meg.Két és fél éve még kellett az igazolás az orvostól, most már nem kellett ilyet kérni.
2010. nov. 11. 14:44
8/13 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy közjegyző előtt is kell nyilatkozni, hogy egyedülálló vagyok (akkor kérhetek támogatást),vagy élettársi kapcsolatot kell létesíteni, és ezután kell az önkormányzatnál az apaságit megcsináltatni. Akkor most ez hogy van? Kell a közjegyző, vagy elég a területileg illetékes önkormányzathoz becsattogni a szükséges papírokkal?
2010. nov. 12. 09:52
9/13 A kérdező kommentje:
utoldónak.
sztem igazad van.de én ezeken olyan nehezen igazodok ki!
ha valaki esetleg tudja a pontos választ akkor köszi.
2010. nov. 12. 10:12
10/13 anonim válasza:
Utolsó előtti válaszoló vagyok. Én nem nyilatkoztam sehol máshol, csak megcsináltattuk az apaságit. Igaz,hogy én semmilyen támogatást nem igényeltem plusszban, pedig még a lakcímünk sem egyezik hivatalosan annak ellenére, hogy együtt élünk. Eddig semmilyen hátrányom nem származott ebből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!