Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet a legkönnyebben...

Hogy lehet a legkönnyebben elvetélni a legelején,3-4 hetesen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 08:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretnéd a babát?
2010. márc. 20. 08:53
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Úristen!Ez milyen kérdés?Ugye nem itt szeretnél tanácsot kapni a boldog kismamáktól, hogy hogyan öld meg a babádat?!
2010. márc. 20. 08:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

velem anyám mindent próbált. Szekrényeket emelgetett stb.

nem sikerült neki.

Nem tudod vállalni a babát?

Vannak szervezetek, ahol tudnak segíteni.

Mindenesetre jól gondolt át, később nehogy bánkódj.

egyébként, ha meg akar születni, bármit tehetsz, semmit nem tehetsz.

2010. márc. 20. 09:02
 4/16 A kérdező kommentje:

Dehogyis, ezek szerint rosszul fogalmaztam. Akkor újra:

Mi mindent kell kerülnöm, hogy megmaradjon?

A legkisebb, apróbb, legjelentéktelenebb dolgokat is írjátok le légyszíves. Még nagyon az elején vagyok és nemtudom mi mindenre kell figyelnem.

2010. márc. 20. 09:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Előszőr is ne emelj nehezet, ne végezz rázkódó mozgást, kerüld a vegyszereket, sugárzást stb.

De ilyenkor még a mindent vagy semmit elve érvényesül. Ha egészséges a baba, úgyis megmarad, esetleg akkor menne el, ha valamilyen betegsége van és a szervezet kilöki magából. Ez a természetes szelekció.

Inkább gondolkodj pozitívan, minden rendben lesz, szedj valamilyen terhesvitamint, vagy folsavat és ha görcsölnél, akkor magnéziumot.

2010. márc. 20. 09:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Került a forró vizben ücsörgést...tényleg nagyon hülyén fogalmaztál.Amugy az előttem irónak igaza van,amelyik baba meg akar maradni,meg is marad.
2010. márc. 20. 09:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj és stresszelj, mert az is árthat. Kerüld a megterhelő fizikai munkát, emelgetés, cipekedés, hajolgatás. A lépcsőzéssel is óvatosan. Gyógyszerek, melegvíz, stb :)

Amúgy meg gratulálok és nagyon sok boldogságot, jó egészséget! :)

2010. márc. 20. 09:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld a cickafarkfűteát is, terhesen tilos, mert vetélést okozhat.
2010. márc. 20. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy terhesen tilos cickafarkfű teát inni? Nekem külön ezt mondta az orvos és a védőnő is, mert 2 keresztes volt a vizeletem. Mivel gyógyszert nem akart adni, ezért napi 1 liter ilyen teát kellett meginnom. 4 nap múlva helyre is jöttem, negatív volt a vizeletem. Ez felfázásra való. Ha vetélést okozna nemigen ajánlotta volna az orvos!
2010. márc. 20. 14:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Olvastam gyógynövényes könyvben. De utánanézhetsz bárhol a neten.
2010. márc. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!