Apasági nyilatkozathoz elég a hitelesített fénymásolata az anyakönyvi kivonatomnak?
Figyelt kérdés
Sajnos az eredeti eltűnt, de még annak idején anyukám csináltatott róla hitelesített másolatot..
Apának megvan az anyakönyvi kivonata, csak az enyém ilyen...
Szerintetek elfogadják?
2013. ápr. 8. 13:25
1/14 anonim válasza:
nem kell hozzá anyakönyvi kivonat
személyi,lakcímkártya,igazolás a nőgyógyásztól,okmányirodától hajadonsági igazolás,ha elvált vagy akkor a válási papír
2/14 anonim válasza:
Nekem se kellett az anyakönyvi kivonat, csak amit az első leírt!
3/14 anonim válasza:
Mi is most intéztük,és csak személyi,lakcímkártya meg a kiskönyvem kellett,se hajadonsági se az igazolás.
4/14 A kérdező kommentje:
Na jól van akkor, azért elviszem hátha kérik mégis... de erről a hajadonságiról még nem is hallottam.. :O
2013. ápr. 8. 13:51
5/14 anonim válasza:
Első vagyok,hívd fel az önkormányzatot ahol csináltatjátok,pontosan elmondják mit kell vinni.Nekünk azok kellettek amiket leírtam.
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem keresztapámék voltak most, meg barátnőmék a helyi önkormányzatnál és ők mondták, hogy nem kell más csak az orvosi igazolás meg az anyakönyvi kivonatok.. és ennyi, csak azt nem tudtam, hogy abból elég-e a fénymásolat..
2013. ápr. 8. 14:25
7/14 anonim válasza:
Kell a személyi és a lakcímkártya mindkét részről + igazolás a nőgyógyásztól/terheskönyv nem jó/
Kb negyedóra alatt kész. Mi a múlt héten intéztük.
/Hajadonsági csak akkor kell, ha már voltál házas/
8/14 anonim válasza:
7-esnek.Első vagyok, nem voltam még házas és kellett a hajadonsági,ha lettem volna válási papírt kértek volna.
9/14 anonim válasza:
Nyilván önkormányzat válogatja,én a múlt héten csináltattam,nem kellett papír a hajadonságomról,csak megkérdezték!Amúgy mindkettőnkek személyi,lakcímkártya,orvosi igazolás.ennyi.
10/14 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a válaszom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!