Novemberre kiirt kismamik hogy vagytok?
Hogy érzitek magatokat?
Én egész jól, néha nincs étvágyam, de rosszullétjeim nincsenek. Más tünet csak a mellfájdalom és a gyakori pisilés.
#5,7 vagyok!
Szorítsatok, hogy baba legyen a dologban; 2 napja késik! :) (Jaj, tudom, ez nem jelent semmit, de ne lombozzatok le! :)
Nov. 7-re vagyok kiirva, jelenleg betegszabin, mert borzaszto hanyingerem van egesz nap, pisilni orankent jarok, ejjel is, a mellem most meg jobban faj, furcsa enyhe hasmenesszeru erzesem van neha a hasamban. ezt leszamitva olyan boldog vagyok mint meg soha eletemben :) 1,5 het mulva van a kov uh.
most tervezek venni egy olyan angelsounds-ot, nezte kozuletek is esetleg valaki?
13-as, lett baba?
14-es, én pont tegnap vettem Angelsoundsot, rögtön ki is próbáltam. Arra számítottam, hogy kereken 10 hetesen 0 naposan nem fogom megtalálni, főleg este, puffadtan, vagy ha meg is találom, nagyon halk lesz. Erre 5 perc után megtaláltam, és hangosan. :) Pont odafeküdt nekem! :) Nagyon aranyos volt! Persze mire a férjem bejött a szobába, már elúszkált, és nem sikerült újra megtalálni... De majd néhány nap múlva, ha megtalálom megint, ott lesz ő is, és rögtön meghallgatja. :) Ja, és amúgy én sima testápolóval használtam, az még a bőrömnek is jó. :)
De ne keseredj ám el, ha nem találod! Nem tudom, hányadik baba Neked, nekem 2., és az elsővel mivel sokat voltam CTG-n, pontosan tudtam, mit kell hallani. :) De nem nehéz megkülönböztetni a sajátodtól, hiszen 2x olyan gyors, a köldökzsinór meg sokkal-sokkal halkabb, és más hang! :) Sok szerencsét, ha vesztek és jó babavárást!
3-as
Jajj, koszonom, a ferjem azt mondja, varjuk meg a hetfoi vizsgalatokat, nehogy bepanikoljak ha nem hallom, ugyh azt megvarjuk utana en is rendelek :) nekem 1. baba, ugyh szuper-aggodos vagyok .. :)
neked is kellemes babavarast es koszi az infokat!
Sziasztok!
En november 4-re vagyok kiirva. Most vagyok a 16+4 heten. A tuneteim, mint a hanyinger, emelyges, szedules a 13. het kurul elmultak, viszont a gyakori pisiles megmaradt. Foleg ejszaka kelek fel ra tobbszor is. Nalam eleg gyakran derektaji becsipodes is jelentkezik. Az orvos szerint ez vegig kiserheti a babavarast.
Mindenkinek szep napokat kivanok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!