36 hetesen sok a 12 kg plusz?
80 kgvel kezdtem az első terhességem. A 30. hétig 5 kg-t híztam és végig azt hallgattam, hogy sok!
Szerintem ezt tanították meg nekik, hogy akár mennyit hízik a kismama az sok!
Szia.
Szerintem egyáltalán nem sok..én holnap töltöm a 36. hetet és én már 14 és felet híztam sajnos :( Ezt viszont már sokallom.Én 78,5 kilóról indultam,és ma mért a védőnő 93 kilót :(( Hát elég siralmas a helyzet,de abban bízom,hogy szülés után legalább a fele lemegy magától!!
35+6 hkm
Engem a 20. héten állítottak diétára, akkor 6 kg-ot híztam. "Alultápláltan" kezdtem és a terhesség végére elértem egy normális súlyt -13 kg-ot híztam, aztán megszültem és az első két nap le is ment a kórházban a maradék.
Egyél nyugodtan, ne foglalkozz a védőnővel, nem ő fog felkelni szülés után a gyerekhez éjszaka, kell neked az energia, persze ha lehet, ne csokival tömd magad!
Egyáltalán nem sok a 12 kg.
Nem sok, főleg a kiindulási súlyodat tekintve. Én is 36 hetes vagyok, 92 kg-val kezdtem, 4. hónapra lementem 84-re (napi 24 órában rosszul voltam), aztán úgy a 30. hétig nagyon kevés jött fel, viszont azóta nagyon jönnek fel a kilók, heti 1 kg átlagban, és azóta csesztetnek engem is, hogy sokat hízom...most vagyok 95 kg, tehát a kiinduláshoz képest 3 kg-t híztam (ha a 84-et tekintem akkor ugyan 11-et, de az nem a normál súlyom volt, mert két hónapi szó szerinti éhezés következménye hogy lementem annyira, nyilván ebből alapból is jött vissza ahogy elkezdtem normál módon enni), ráadásul most 2-3 hete iszonyúan vizesedem, a cipőmbe már nem férek bele, a 38-as lábamra alig jön fel a 39-es cipő, nyilván ez is számít, ezért is nő a súlyom (mivel terhességi cukrosként 180 grammos szénhidrátdiétán vagyok, nyilván nem a nagy zabálásoktól hízok...), meg a baba is ilyenkor már heti 250-300 grammot hízik. Én nem foglalkozom vele, előző gyereknél is kb. így híztam, és szülés után 1 héttel már 2 kg mínuszban voltam a terhesség előtti súlyomhoz képest.
Szerintem te se törődj vele, engedd el a füled mellett... nem 20-30-40 kilót híztál, még ha innen heti 1 kg is feljönne, akkor is 16 plusszal zárnál, ami még nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!