36 hetesen sok a 12 kg plusz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 09:46
1/15 cavalli válasza:
szerintem egyáltalán nem. Gratula, hogy csak ennyit híztál :)
2/15 A kérdező kommentje:
A védőnő pedig folyton b.szogat, h sok...
2013. ápr. 8. 09:49
3/15 cavalli válasza:
Nekem a dokim ilyem, bár én még nem tartok ott ahol TE, de szerintem nem sok. Védőnővel meg ne törődj :)
4/15 anonim válasza:
Az én védőnőm szerint az átlag "megengedett" hízás 9-12 kg között van. Nyilván, utolsó hónapot viseled, ilyenkor már nem mozog úgy az ember, vizesedik stb., még 1-2 kg simán fel is szalad.
Lehet, hogy két hét múlva meg is érkezik a babád, úgyhogy... nem értem, mit pattog a védőnőd.
5/15 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó a 12 kg. Hacsak nem extrém túlsúllyal kezdtél, mert akkor szoktak kevesebbet javasolni.
6/15 A kérdező kommentje:
66-ról indultam.
2013. ápr. 8. 10:10
7/15 anonim válasza:
Akkor teljesen jó a 12 kg. Az extrém túlsúlynál 90 kg feletti alapsúlyt értettem! :)
8/15 szabina5555 válasza:
Én 96 kilóval kezdtem a terhességet,112 kilóval mentem szülni és a kórházból 100 kilóval jöttem haza, szóval össz-vissz 4 kilógramm maradt rajtam az meg itthon lement rólam. Azt se felejtsd, hogy abban a 12 kilóban bent van a babád súlya meg a magzatvíz is. Én ugy voltam vele, amig nekem nem teher a súlyom és jól érzem magam addig nem érdekelt semmi és senki. Én még szülés előtti nap is jöttem-mentem egy öt percre nem ültem le. Bár én tudtam azt is, hogy nagy babám lesz, 3900 grammal született.
9/15 anonim válasza:
Én 29 hetesen tartottam 13kilónál. Amire a védőnőm azt mondta, hogy a végére 20 is lehet belőle. De nem cseszeget, hogy ez mennyire rossz. Te szerintem tök jól állsz. A szülésznő szerint átlagosan 8-10kg megy le szülésnél. Ne foglalkozz a védőnővel. És később is szükség van a plusz pár kiló tartalékra a szoptatás miatt. Nem értem, hogy miért kell a kismamákat ezen paráztatni :-(
10/15 anonim válasza:
nem sok! engem is végig piszkáltak a terhesség alatt, hogy sokat híztam.. és hogy nem fogom tudni majd leadni, bla bla bla.. 37. héten szültem, és +18 kg-t híztam. Most 3 hónapos a babám, és a 18-ból már csak 3 maradt. Nem tette érte semmit, ment le magától. Valószínű, hogy erre a maradék 3 kg-val kell majd csak valamit kezdem, ha már nem szoptatok.
Gratula! :) és ne ijedj meg, ha az utolsó hónapban jobban jönnének a kilók! Nekem a végén hetente jött +1 kg rám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!