28 hetesen tényleg sok a plusz 7 kilóm?
Szia! Nekem a 24. héten írta rá a doki, hogy +13. 62-vel kezdtem. Közel 80-al fejeztem be. Engem is állandóan piszkált, hogy figyeljek oda, de nem mindig bírtam. Az utolsó hónapban a kekszes tejen kívül nem bírtam mást enni annyi volt a savam és az sem mindig maradt meg bennem mégis + 18 al fejeztem be. 9 hónapos a kisfiam, most kevesebb vagyok mint mielőtt megestem volna.
Szerintem egyáltalán nem sok a 7 kg a 28.hétnél, de ezt ő tudja.
Szép baba várást neked, és könnyű szülést kívánok! :)
28 héten + 25kg.
Soha nem szólt a doki hogy sok, csak annyit mondott, hogy nekem kell majd leadni szülés után:)
A védőnő sokalta.
A 31.hétre 28 kg-nál jártam, ott megállt a hízás.
Szüléssel lement 17 kiló, a többi fél év alatt.
Terhesség előtt fogyóztam, napi 1-2 alkalommal ettem keveset, higy a 62 kg- tartsam, mert előtte fogytam le 20-at.
Na mikor megtudtam terhes vagyok, elkezdtem normálisan étkezni, heti 1 kg jött fel.
Tényleg nem ettem sokat, reggeli kis szendvics, ebédre amit főztem, vacsira megint kevés főtt étel, ami az ebédből maradt. Mellette sok gyümölcs.
Bár amit ettem azt mindd megemésztettem, mert 3 naponta volt székletem, de alig valami, az is nehezen, na meg nagyon vizesedtem!
A bokám a 30. Héttől délben akkora volt mint a térdem!
Szerintem orvosa válogatja, ki szól érte, ki nem!
De barátnőm terhesen alig hízott, majd a szoptatásnálfél év alatt felszedett 15 kg-t.
Ajánlom ezt az oldalt. Én is +7 kg-nál tartok, most 22 hetes vagyok. 170 cm magasan 62 kg-al kezdtem, igaz elég vékony alkat vagyok. Én direkt rákérdeztem, hogy ez nem sok-e, azt mondta dehogy! Szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!